Otvoren prvi TISAK media centar u Dubrovniku

Tisak d.d., vodeći nacionalni maloprodajni lanac kioska, u samom središtu grada Dubrovnika, otvorio je prvi multimedijski TISAK media centar.

Na adresi Brsalje 9, od danas, u ugodnoj atmosferi moderno uređenog centra, možete pronaći atraktivne naslove knjiga, filmova, glazbenih albuma, suvenira kao i brojne druge zanimljive sadržaje.

Tisak media je prigodom otvorenja već tradicionalno ugostila poznate osobe iz svijeta glazbe i književnosti. Svečano otvorenje započelo je druženjem sa renomiranim splitskim glazbenikom Tedijem Spalatom koji je tom prigodom promovirao i svoj najnoviji album Kadenca. Ljubitelji književnosti imali su priliku upoznati dubrovačkog književnika i komediografa Feđu Šehovića, koji nas je kroz predstavljanje najnovijeg romana Prokleta ergela na trenutak odveo u povijest te svim kupcima ovog interesantnog romana upisao jedinstvenu posvetu.

Ovom prigodom najavljujemo i sutrašnje gostovanje porinom nagrađenih hrvatskih jazzista Joe & Maje Kolektiff  koji će u 18 sati održati kratki jazz koncert te promovirati najnoviji albuma Crno bijelo.

Prethodni članakTomislav Matusinović imenovan članom Uprave Atlantic Grupe
Sljedeći članakGSV: rad nedjeljom regulirati za sve zaposlene