Nova Super Konzum prodavaonica otvorena je danas u Našicama, što je peta prodavaonica najvećeg Konzumovog formata otvorena ove godine te ukupno 56. u Hrvatskoj, izvijestili su iz tog trgovačkog lanca.

Time je zaokruženo ovogodišnje širenje maloprodajne mreže u segmentu Super Konzum prodavaonica koje su otvorene u Delnicama, Novoj Gradišci, Splitu, Karlovcu i sada Našicama. U tih pet prodavaonica Konzum je uložio ukupno 120 milijuna kuna te zaposlio 400 zaposlenika.

Super Konzum u Našicama na prostoru od 2500 m2 nudi asortiman s više od 20.000 proizvoda u kojem se posebno izdvajaju delikatese, voće i povrće, asortiman mesnice, ribarnice i gotovih jela te veliki odjel neprehrane s ponudom posuđa, kućanskih aparata, tekstila i opreme za dom.

Kupcima je na raspolaganju osam blagajni te parkiralište sa 197 parkirnih mjesta. U sklopu trgovačkog centra nalaze se i dodatni sadržaji partnera, kao što su parfumerija i trgovina igračkama.

Super Konzum Našice bit će otvoren svakim radnim danom od 7 do 21 sati te nedjeljom od 8 do 13 sati.

Konzum je povodom otvorenja realizirao društveno odgovornu donaciju za potrebe lokalne zajednice te je donirao sredstva za opremanje Javne vatrogasne postrojbe Našice, ističe se u priopćenju.