U shopping dvoboju Vera Pešut iz Zadra osvojila je glavnu nagradu Mercedes-Benz C 250 BlueTEC, dok je drugoplasiranoj Mariji Širić iz Nedelišća pripao automobili Smart Forfour

U velikom finalu Konzumove nagradne igre “Ovo zvuči poznato?” i napetom shopping dvoboju. koji je održan jučer u Super Konzumu u Vukovarskoj ulici u Zagrebu, Vera Pešut iz Zadra osvojila je glavnu nagradu Mercedes-Benz C 250 BlueTEC, dok je drugoplasiranoj Mariji Širić iz Nedelišća pripao automobili Smart Forfour.

Sretne dobitnice kućama su ponijele i vrijedne košarice robe iz asortimana Konzuma.

Zadatak dobitnica u ovom dvoboju bio je, sakupljanjem artikala u prodavaonici, u roku od 30 minuta najtočnije se približiti iznosu od 10.000 kuna bez korištenja kalkulatora.

Iako je dvoboj do kraja bio neizvjestan, spretnijom u kupnji pokazala se Vera Pešut koja je uz pomoć popularne Minee bila bliža zadanom iznosu.

Marija Širić, koju je kroz kupnju vodio Baby Dooks, iako drugoplasirana, nije krila oduševljenje i sreću osvojenim nagradama.

Uz zahvalu Konzumu na organizaciji vrijedne nagradne igre, sretne dobitnice čestitale su jedna drugoj i u veseloj atmosferi proslavile vrijedne dobitke.

Nagradna igra “Ovo zvuči poznato?” s bogatim nagradnim fondom, još je jedna u nizu velikih nagradnih igara koje Konzum kontinuirano priređuje za svoje kupce kako bi nagradio njihovu vjernost.