Elena Puh Belci, zamjenica gradonačelnika Pule, i Jelena Novković, voditeljica trgovine

Trgovački lanac Lidl nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže koja s novootvorenom trgovinom u Gradu Puli trenutno broji 97 trgovina diljem Hrvatske, izvijestili su iz tvrtke. Riječ je o drugoj Lidlovoj trgovini u Puli, izgrađenoj prema novom konceptu gradnje i dizajna, koji podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta (njih ukupno 128), više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce. U novoj pulskoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, Lidl će svojim kupcima nuditi asortiman najkvalitetnijih i najsvježijih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Drugu Lidlovu trgovinu u Puli svečano je otvorila zamjenica gradonačelnika Grada Pule Elena Puh Belci, uz pomoć voditeljice trgovine Jelene Novković, a poznati hrvatski komičar Goran Goc Vugrinec vodio je događaj otvorenja trgovine. Dječji zbor “Zaro” razveselio je sve okupljene svojim glazbenim nastupom. Brojne kupce i posjetitelje oduševio je moderan dizajn novootvorene pulske trgovine, a Lidl je za njih pripremio besplatne krafne, bombone, kavu, čaj i balone. Kupci će u novoj pulskoj trgovini od ponedjeljka, 11.3. do nedjelje 17.3., imati priliku uživati u posebnim ponudama prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Još ugodnija kupnja
Novi koncept gradnje i dizajna Lidl je pokrenuo kako bi svojim kupcima omogućio još ugodniju kupovinu – veća prodajna površina i prostranija parkirna mjesta olakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom. Nova Lidlova trgovina u Puli projektirana je i izgrađena prema visokim standardima energetske učinkovitosti. Više prirodnog svjetla, prostrana pekara, širi hodnici za ugodnu i jednostavnu kupnju samo su neke od prednosti nove, moderne trgovine, zaključuje se u objavi.