Ekspanzija BIPA poslovnica nastavlja se i u 2018. U Puli je otvorena 99. po redu BIPA trgovina, a ujedno i druga u tom gradu. I ovu, novu BIPA poslovnicu prati moderan dizajn i ideja povratka prirodi s naglaskom na prirodne materijale, te je cijeli prostor u znaku neutralnih, pastelnih boja i industrijskog stila. Unutar trgovine osmišljen je i posebno dizajniran make-up kutak sa popratnim dodacima i adekvatnom rasvjetom, a na dan otvorenja za sve kupce bilo je i organizirano besplatno šminkanje.

I ovo otvorenje je bilo u znaku brojnih prodajnih pogodnosti. Sve do 11.02.2018. ili do isteka zaliha dio asortimana snižen je u pola cijene, a za svaki račun iznad 150,00 kn ostvaren u novoj BIPA poslovnici do 11.2. kupac dobiva kupon za popust od 15% na sljedeću kupnju.

Prateći slogan „Uljepšaj si dan“ nova BIPA u Puli nudi odličan izbor parfema, proizvoda za njegu lica, zuba, tijela, kose, mušku njegu, ali i sredstva za pranje rublja, čišćenje i održavanje kućanstva. Uz brojne poznate brandove visokokvalitetne šminke, kao što su Maybelline, L’Oréal Paris, Max Factor, deBBY i Bourjois, BIPA je za svoje kupce osmislila i vlastite marke proizvoda: Today, Clever, Bi Good, Look by Bipa, Babywell, uz koje kupnja postaje još povoljnija.

Misleći na roditelje i njihove mališane BIPA u svojoj ponudi nudi i širok asortiman proizvoda za dječju njegu, kao i BIPO KLUB program vjernosti za trudnice i roditelje s djecom do 3 godine.