Od ponedjeljka, 5. veljače, u svim Lidlovim trgovinama počinje tjedan Bio Organic proizvoda i to po izuzetno pristupačnim cijenama. Na Lidlovim policama čeka vas raznolika ponuda u kojoj ćete sigurno pronaći proizvode s očuvanim hranjivim svojstvima po svom ukusu.

Upoznajte bogatu i raznovrsnu ponudu Lidlovog Bio Organic kutka: za zdrav doručak odličan je izbor Lidlov bio kremasti jogurt, bio jogurt sa žitaricama ili Alpro napitak raznih okusa. Za ljubitelje tjestenine tu su bio svježe tagliatelle koje odlično idu s bio pestom, a tu je i bio pizza Margherita. Ne propustite Lidlovu ponudu bio ulja – kokosovo, laneno, konopljino ulje, ekstra djevičansko maslinovo ulje. Osvježite se bio sokom koji je napravljen od biranog povrća iz organskog uzgoja, a za kraj dana zasladite se bio vaflima od riže, ukusnim bio indijskim oraščićima ili vitalnim keksima koji odlično idu uz Lidlov voćni bio čaj. U ponudi su i bio mahunarke, bio kruh, norveški dimljeni losos, chia sjemenke te pasirana bio rajčica.

Osigurajte svoju dozu dobrog osjećaja u svakom obroku uz Bio Organic proizvode, uzgojene bez upotrebe pesticida i umjetnih gnojiva, te strogo kontrolirane kvalitete i podrijetla!

PROMO