Brojni popusti za kupce na otvorenju još jedne Bipe, 96. po redu, koju odlikuje novi stil i novo prostorno uređenje

Novi stil i novo prostorno uređenje već su prepoznatljivi za nove poslovnice Bipa trgovina. Još jedna u nizu, čak 96. po redu Bipa u Hrvatskoj, otvorena je u zagrebačkom naselju Oranice – Špansko, pa se time ekspanzija Bipa trgovina bliži okrugloj brojki od 100 trgovina.

I ovu, novu Bipa poslovnicu prati moderan dizajn i ideja povratka prirodi s naglaskom na prirodne materijale, pa je i cijeli prostor u znaku neutralnih, pastelnih boja i industrijskog stila. Unutar trgovine osmišljen je i posebno dizajniran make-up kutak s popratnim dodacima i adekvatnom rasvjetom.

Uljepšaj si dan i odaberi svoju akciju!

Povodom ovog otvorenja Bipa je za svoje kupce pripremila i mnogobrojne popuste i akcije koji su aktualni sve do 25.11.2017. Naime,  odabrani proizvodi  do navedenog datuma sniženi su u 1/2 cijene, a na svu dekorativnu kozmetiku, make-up pribor i sve za nokte aktualan je i popust od 30%!

Akcija vrijedi samo u novoj poslovnici Bipa Oranice – Špansko, ulica Vlade Gotovca 2a, i ne zbraja se s ostalim akcijama i pogodnostima.  Također, svaki račun iznad 150,00 kn u novoj BIPA poslovnici do 25.11.2017. donosi kupon za popust od 15% na sljedeću kupnju, a u tijeku je i velika SMS nagradna igra “Sve za njega” u kojoj možete osvojiti putovanje za dvoje u Rotterdam uz džeparac i grooming iskustvo za njega.

Prateći slogan “Uljepšaj si dan” nova Bipa Oranice – Špansko nudi odličan izbor  parfema, proizvoda za njegu lica, zuba, tijela, kose, mušku njegu, ali i sredstva za pranje rublja, čišćenje i održavanje kućanstva.

Uz brojne poznate brendove visokokvalitetne šminke, kao što su Maybelline, L’Oréal Paris, Max Factor, deBBY i Bourjois, Bipa je za svoje kupce osmislila i vlastite marke proizvoda: Today, Clever, Bi Good, Look by Bipa, Babywell, uz koje kupnja postaje još povoljnija.

Misleći na roditelje i njihove mališane Bipa u svojoj ponudi nudi i širok asortiman proizvoda za dječju njegu, kao i Bipo KLUB  program vjernosti za trudnice i roditelje s djecom do 3 godine.