U svim BIPA poslovnicama od sada se u ponudi može pronaći i nova prirodna kozmetika bi good. Navedena linija tako je proširila svoju ponudu te se uz već postojeće proizvode za kućanstvo, koji su već duže vrijeme dostupni u Bipi, od sada nalaze i prirodni proizvodi za njegu lica, tijela i kose.

Proizvodi bi good linije inspirirani su biljnim svijetom. Većinu sastojaka čine sastojci biljnog porijekla, koji su blagotvorni za kožu te ne ugrožavaju okoliš.

Svi su proizvodi odlikovani certifikatom prirodne kozmetike, bez parabena i silikona te ne sadrže sintetička sredstva boje i mirisa. Linija prirodne kozmetike bi good posjeduje i dva certifikata, Veganblume i NaTrue.

Proizvodi s certifikatom NaTrue sadrže minimalno obrađene prirodne i/ili organske sastojke, a proizvođači moraju poštovati proces proizvodnje koji minimalno utječe na okoliš.

Certifikat propisuje da proizvodi i sirovine ne smiju sadržavati sintetičke boje i mirise, naftne derivate i silikonska ulja. Ne smiju se izlagati nikakvoj vrsti zračenja ni biti testirani na životinjama.

Oznaka Veganblume stoji iza proizvoda koji nisu testirani na životinjama, pa tako i iza linije bi good proizvoda.

PROMO