darko-knez-zdravko-ronko-ante-todoricKonzum u ovom tjednu otvara četiri nove prodavaonice, od čega su dva Super Konzuma

Trgovački lanac Konzum otvorio je danas u Požegi svoju prvu Super Konzum prodavaonicu u tom gradu i ukupno 49. u Hrvatskoj. Prodajni objekat otvorili su Ante Todorić, Agrokorov izvršni potpredsjednik Poslovne grupe Maloprodaja, Zdravko Ronko, gradonačelnik grada Požege, i Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma.

Prigodom otvorenja Konzum je donirao 50.000 kuna za 20 požeških obitelji s većim brojem djece.

Trgovački centar Super Konzum Požega, koji se nalazi na adresi Osječka 10, prostire se na ukupnoj površini od 4805 m², od čega se na površinu Super Konzum prodavaonice odnosi više od 3000 m². Trgovački centar zaposlit će ukupno 70 zaposlenika, a kupcima će na raspolaganju biti i kvalitetan parking sa 146 parking mjesta, od čega je 11 mjesta namijenjeno za osobe s invaliditetom.

Osim Super Konzum prodavaonice, u sklopu trgovačkog centra bit će ponuđeni i dodatni sadržaji kao što su: Tisak media, Planet obuća, Bebelo tekstil, frizerski salon, cvjećarnica, outlet sportske obuće i odjeće, caffe, bankomati, a najmlađi će se moći zabaviti u igraonici, navode iz Konzuma.

Asortiman hipermarketa obuhvaća 30.000 proizvoda, među kojima kupci za dolazeće blagdane mogu pronaći darove za svoje najmlađe u Konzumovom svijetu igračaka, zatim mnoštvo ukrasa i dekoracija za dom, posebna pakiranja blagdanskih slatkiša, sve za blagdanski stol te poklon pakete za cijelu obitelj.

Tu je i redovna ponuda svježeg voća i povrća, mesnice i svježe ribe, delikatesnih proizvoda, gotovih jela, pekarnice, vina i pića, kvalitetnih proizvoda Konzumove privatne marke K plus po povoljnim cijenama, opreme za dom i ostalog. Za sve kupce organizirana je i velika božićna nagradna igra, koja će trajati do 24. prosinca, u kojoj će najsretniji kupci osvojiti automobil Škoda Fabia Family i wellness vikend za dvije osobe u Termama Tuhelj.

Konzum će u ovom tjednu uz otvorenje Super Konzum prodavaonice u Požegi, u subotu 17. prosinca, u Virovitici otvoriti i jubilarni pedeseti Super Konzum. Ujedno će se u istom tjednu otvoriti i dvije manje prodavaonice u Kotoribi i Karlovcu, navode iz Konzuma.