Otvorena Super Konzum prodavaonica u Križevcima

U novoj prodavaonici zaposleno 28 djelatnika

U Križevcima je ove subote, 12. prosinca, otvorena Super Konzum prodavaonica u sklopu Trgovačkog centra Križevci na adresi Tadije Smičiklasa 5a.

U novootvorenoj prodavaonici, ukupne prodajne površine 1.260 m2, zaposleno je 28 djelatnika.

U prodajnom prostoru Super Konzum prodavaonice kupcima je dostupan širok asortiman proizvoda s naglaskom na ponudu svježeg voća i povrća domaćeg porijekla, pekarnice s dnevno svježom ponudom toplih peciva i kruha, te mesnice i delikatesa.

U okviru nove prodavaonice nalazi se i gastro odjel s dnevnom ponudom raznih gotovih jela, koji se za kupce pripremaju na licu mjesta u posebno opremljenim kuhinjama.

Nova prodavaonica opremljena je s osam blagajni, a u sklopu prodajnog centra kupcima je na raspolaganju i parkiralište sa 115 parkirnih mjesta.

Trgovački centar Križevci, u kojem se uz novi Super Konzum nalaze i dodatni sadržaji partnera, nalazi se na atraktivnoj lokaciji 1 km od centra grada te u neposrednoj blizini gradske tržnice. Super Konzum Križevci otvoren je za kupce od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, te nedjeljom od 7 do 15 sati.

Povodom otvorenja Super Konzum prodavaonice, Konzum je prve kupce nagradio prigodnim poklonima. Također, sve je posjetitelje dočekao ukusni doručak, velika roštiljada i svečana torta, te prigodni dječji program.

Prethodni članakPodravka obustavlja proizvodnju u Poljskoj
Sljedeći članakTetra Pak planira proizvoditi ambalažu isključivo s FSC certifikatom