U Svetom Ivanu Zelini, na adresi Zagrebačka ulica 62, otvoreno je novo prodajno mjesto Plodina, što je ujedno 109. supermarket ovog trgovačkog lanca u Hrvatskoj. Moderan format supermarketa dio je retail parka City Park Zelina, te zauzima 2.000 četvornih metara, a uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde. U samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni dobro poznati svježi odjeli samoposlužne pekare, delikatesa, mesnice, gastro kutka te zelene tržnice. Moderno skladište, komore i razne pripremnice garancija su dostupnosti svježih proizvoda na dnevnoj bazi.

Kao i u ostalim supermarketima Plodina, i u novootvorenom bit će dostupan široki izbor proizvoda, kako poznatih brendova tako i proširenog asortimana robnih marki. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, pa tako i Sveti Ivan Zelina od danas ima mjesto za obavljanje brze ali potpune kupovine na jednome mjestu, objavili su iz ovog trgovačkog lanca.

U supermarketu u Sv. Ivanu Zelini otvoreno je 40-ak novih radnih mjesta, a njegovo je radno vrijeme od ponedjeljka do nedjelje 7.00 do 22.00 sata.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!