Trgovački lanac Kaufland otvorio je jutros novu poslovnicu u Zagrebu kao svoje 33. prodajno mjesto na hrvatskom tržištu.

Svečanim rezanjem vrpce poslovnicu na Zagrebačkoj cesti 136, u kojoj se pored Kaufland hipermarketa nalaze i specijalizirane trgovine – Hrvatska lutrija, cvjećarnica, mjenjačnica, mesnica, frizerski salon i ugostiteljski objekt, otvorili su direktor nekretnina Vedran Abramović i direktor prodaje Kauflanda Marco Steppe.

Iz tvrtke naglašavaju kako je posebno značajno što je u sklopu prodajnog centra otvoreno 181 novo radno mjesto. Od toga je u hipermarketu posao pronašlo 150 djelatnika, dok je u specijaliziranim trgovinama zaposlen 31 radnik.

Hipermarket nudi asortiman od 20.000 različitih proizvoda, pri čemu prehrambeni proizvodi čine 80 posto ponude, a neprehrambeni asortiman preostalih 20 posto.

Glasnogovornik Kauflanda Dubravko Kušec prilikom otvorenja je posebno naglasio da više od 70 posto prehrambenih proizvoda u Kauflandu čine hrvatski proizvodi.

“Kaufland za čak 2.500 proizvoda jamči diskontno niske cijene. Kauflandovu robnu marku K-Classic čini 1.000 kvalitetnih proizvoda čime se nudi vrhunska kvaliteta po najpovoljnijoj cijeni”, kazao je Kušec.

Iz tvrtke također navode kako je pristupačnost ovom prodajnom mjestu osigurana sa 180 parkirnih mjesta.

Na svečanom otvorenju dućana uručene su dvije donacije. Kaufland Hrvatska donirao je 20.000 kn Dječjem vrtiću Petar Pan čiju je donaciju primila ravnateljica Marina Kravanić te donaciju u iznosu od 10.000 kn za Udrugu Europa Donna, a u ime Udruge primila ju je predsjednica Vesna Ramljak.

Radno vrijeme prodavaonice je pon-sub od 7-23 h te nedjeljom od 7-22 h.