Križevački trgovački lanac KTC otvorio je danas u Daruvaru novi trgovački centar.

KTC Trgovački centar Daruvar ima u svojem sastavu supermarket na 700 četvornih metara, skladišni prostor na 300 četvornih metara, prodavaonicu poljoprivrednog repromaterijala na 45 kvadrata, caffe bar na 40 kvadrata i benzinsku postaju s dva agregata (po četiri mjesta za točenje naftnih derivata), izvijestili su iz križevačkog trgovca.

Daruvar je tako postao dvadeseti grad u kojem KTC otvara robni ili trgovački centar. Svečanu vrpcu na otvorenju prerezali su gradonačelnik Daruvara Dalibor Rohlik i predsjednik Uprave tvrtke KTC Križevci Ivan Katavić.

Trgovački centar Daruvar ukupno zapošljava 27 djelatnika, od čega je njih 20 zaposleno u supermarketu, četiri na benzinskoj, jedan u prodavaonici poljoprivrednog repromaterijala te dva u caffe baru.

Prigodom otvorenja Ivan Katavić je uručio poklon bon ukupne vrijednosti od 50 tisuća kuna koje će biti raspoređene za potrebe Udruge osoba s invaliditetom Daruvar (15.000 kn), Udruge “Korak dalje” za osobe s mentalnom retardacijom (15.000 kn), Doma za starije i nemoćne Ljudevite plemenite Janković (15.000 kn) i Gradske knjižnice i čitaonice (5000 kn).