hgspot-trgovina-midiHrvatski maloprodajni lanac informatičke opreme i potrošačke elektronike  HGspot, ovog četvrtka otvorio je svoju prvu poslovnicu u Osijeku. Tako je od danas za sve ljubitelje informatičke i elektroničke opreme, osim novootvorene poslovnice u Osijeku, kupnja moguća na ukupno šest HGspot prodajnih mjesta, koja se nalaze u Zagrebu, Splitu, Rijeci te Vinkovcima.

Novo prodajno mjesto u Osijeku nalazi se na adresi Gundulićeva 36b, te je uz prodajno mjesto u Vinkovcima, druga HGspot poslovnica u Slavoniji. Otvaranjem nove trgovine na području Slavonije, HGspot-u je cilj nastavak širenja poslovanja i u ovom djelu Hrvatske, koje pritom lokalnom stanovništvu osigurava kvalitetan izbor za kupnju informatičke opreme, a samim time i otvaranje novih radnih mjesta.

“HGspot nastavlja s postavljenjem trendova u poslovanju na specijaliziranom tržištu diljem Hrvatske. Otvaranje novih prodajnih mjesta rezultat je pozitivnih poslovnih rezultata koje ostvarujemo iz godine u godinu, a upravo će nova poslovnica u Osijeku donijeti našim kupcima brojne novitete s područja informatike i elektronike, kao i dostupnost vrhunske tehnologije po najpovoljnijim uvjetima u samom srcu Slavonije. A iskreno se nadam kako će nova radna mjesta i uvjeti kakvi su rijetki u ovoj branši zadržati barem nekolicinu mladih ljudi u Slavoniji”, istaknuo je Saša Lončar, direktor HGspot-a.

U novom poslovnom prostoru u Osijeku građani će moći birati između najnovijih modela uređaja i opreme nekih od najvećih svjetskih brendova, poput Applea, Samsunga, HP-a, Acera, Asusa, Della te drugih proizvođača informatičke robe, elektronike i telefonije.

Osim što svojim kupcima nudi široki asortiman vrhunskih proizvoda, HGspot osigurava niz vlastitih brendova i proizvoda te visoku uslugu stručnog osoblja na prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Upravo će povodom otvaranja poslovnice u Osijeku posjetitelji imati priliku kupiti prijenosna računala, računala, printere i mobilne uređaje po posebnim promotivnim cijenama, a uz kupnju u poslovnicama HGSPOT-a, proizvode iz širokog asortimana ponude moguće je naručiti i putem HGshop weba.