Vjerujemo da za mnoge od nas ne postoji ništa finije od neodoljivog mirisa i okusa svježe pečenog kruha. Bilo da ga poslužujemo uz nareske, namaze ili bez dodataka, u svojim domovima uvijek volimo imati ovaj ukusan zalogaj.

Pakirani kruh tvrtke Pekar iz Vinkovaca odlikuju pažljivo birani sastojci, okus i kvaliteta, ali tvrtka istovremeno veliki naglasak stavlja i na praktičnost pa tako kruh može biti samo pakiran ili pakiran i praktično narezan.

Široki asortiman pakiranih kruhova obuhvaća razne vrste: bijeli miješani pšenični, kukuruzni miješani, raženi ili bučin kruh te razne druge vrste.

Također, u ponudi su i ukusni rustikalni craft kruhovi izuzetne svježine postignute pravom kombinacijom kiselih tijesta kao što su kruh od krumpira ili miješani domaći bijeli kruh. Dostupni su u pakiranjima od 500 do 700 grama, a na zahtjev ih je moguće i prilagoditi za manje ili veće gramaže.

Svježina i rok trajanja Pekar pakiranih kruhova je do čak 6 dana iako su pakirani bez umjetne atmosfere.

Neke vrste pakiranih kruhova označene su s Clean Label oznakom (ne sadrže e-brojeve), a Halal certifikat koji jamči kvalitetu, zdravstvenu ispravnost i jasno porijeklo sastojaka posjeduju svi proizvodi. Osim što Tvrtka Pekar d.o.o. nakon tridesetogodišnjeg iskustva u proizvodnji veliki naglasak stavlja na trendove, kvalitetu i izvrsnost, prioritet u poslovanju postaje i očuvanje okoliša te zdravlje potrošača pa tako pakirani kruhovi ne sadrže palmino ulje. Također, tvrtka Pekar posjeduje i IFS certifikat što garantira visoku kvalitetu i sigurnost proizvoda.

Pakirani kruhovi se uz ostale proizvode dnevno dostavljaju na više od 500 lokacija u vrlo kratkom roku. Uz već uhodanu kapilarnu dostavu po cijeloj Slavoniji, postoji mogućnost i dostave na centralna skladišta za ostatak Republike Hrvatske.

Svaki dan sa srcem od 1989. godine.
Već 30 godina s Vama!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!