25.2 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 23:06
VijestiZemljaPan vjernost nagradio Golfovima

Pan vjernost nagradio Golfovima

izvlacenje-dobitnikaIzvlačenjem vlasnika tri Golfa 6  završena je Panova promotivna akcija  Zovi osvježenje, zovi poklone.

Za svoje je potrošače Pan početkom svibnja započeo  promotivnu akciju Zovi osvježenje, zovi poklone, a u petak 30. listopada  izvučeni su dobitnici glavnih nagrada. Naime, potrošači koji su od stražnjih etiketa s Panovih boca slagali bela zvanja 20, te ih slali u koprivničku pivovaru, mogli su postati vlasnikom jednog od tri Golfa 6.

Na Panovu je koprivničku adresu stiglo oko 100.000 omotnica, a iz te pozamašne hrpe izvučena su tri sretna dobitnika. Golf 6 osvojili su Zlatko Vrtarić iz Podturena, Danijel Pastor iz Antina i Boris Koz iz Osijeka, a tim je izvlačenjem ujedno i završena  Panova promotivna akcija koja je izazvala veliki interes potrošača.

Prethodni članak
Sljedeći članak

Najnovije objave

Povodom Svjetskog dana sladoleda Ledo otvorio Kornet želja

Posjetitelji su tijekom izložbe Kornetu želja prišapnuli svoje želje za povratkom nekih legendarnih sladoleda, ali i ponudili ideje za nove okuse Ususret Svjetskom danu sladoleda,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...