Lidl dobitnik osam priznanja za kvalitetu

U Qudal istraživanjima kvalitete za godinu 2013./2014. trgovački lanac Lidl osvojio je najveći broj glasova u osam testiranih kategorija, izvijestili su iz Lidla.

Qudal istraživanja mjere isključivo iskustvo, zadovoljstvo i mišljenje hrvatskih građana o kvaliteti proizvoda i usluga na tržištu, a u ovogodišnjem je istraživanju sudjelovalo 1200 građana, korisnika interneta, koji su Lidl smjestili na prvo mjesto u kategorijama Međunarodni trgovački lanac i Trgovački lanac – odjel svježih pekarskih proizvoda.

Također, u posebnom istraživanju Qudal – Private Label koje obuhvaća trgovačke marke i ponuđače trgovačkih marki, Lidl je, za vrhunsku kvalitetu, osvojio najveći broj glasova u šest kategorija proizvoda: čokolada, keksi, bomboni, žitarice za doručak te kućne kemikalije.

“Dobiti priznanje od kupaca u čak osam kategorija iznimna je čast te svakako potvrda uspjeha Lidla u namjeri da stekne njihovo povjerenje i opravda ga kvalitetom svoje ponude i usluge. Lidl će i u budućnosti stavljati naglasak na kvalitetu, naravno uz održavanje niskih cijena, a spomenute nagrade predstavljaju dodatan poticaj. Želja nam je zahvaliti se svim Lidlovim zaposlenicima jer su upravo oni svojim predanim radom i zalaganjem doprinijeli osvajanju velikog broja nagrada u istraživanju kvalitete Qudal u Republici Hrvatskoj”, poručili su iz Uprave Lidla.

Qudal istraživanje švicarske kuće Icertias provodi se sukladno odredbama Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja donesenog od strane Međunarodne trgovačke komore i Svjetske udruge istraživačkih stručnjaka.

Istraživanje ima za cilj skrenuti pozornost javnosti na važnost kvalitete te im na taj način olakšati pronalazak najboljih proizvoda i usluga dostupnih na tržištu.

Prethodni članakTrgovački centri u Hrvatskoj: Arena Centar Zagreb
Sljedeći članakSmjena na čelu Delhaize grupe