Pevex nastavlja širiti svoju mrežu prodajnih centara shodno strateškom planu i zahtjevima kupaca pa je sklopio ugovor o kupoprodaji zemljišta u Poreču. Iduće godine u planu je u poslovnoj zoni Buići – Žbadaj gradnja novog prodajnog mjesta Pevexa u kojem će Porečani moći nabaviti sve što im je potrebno za uređenja doma, okućnice ili pak za hobi, objavljeno je iz tvrtke.

“Planiramo i dalje kako organski tako i anorganski rast. Dolazak u Poreč sigurno će razveseliti mnoge kupce jer ćemo im biti još dostupniji, premda i sada do željenih proizvoda iz našeg bogatog asortimana od gotovo 65 tisuća raznih artikala mogu 24 sata na dan putem našeg web shopa”, istaknuo je Krešimir Bubalo, predsjednik Uprave tvrtke.

Dometnuo je kako će otvorenjem novog prodajnog centra u Poreču Pevex sigurno doprinijeti razvoju gospodarske zone Buići Žbadaj, ali i otvaranju novih radnih mjesta.

Lanac trenutačno ima 27 prodajnih centara u 23 hrvatska grada. U planu je skorašnje otvorenje novog prodajnog centra u Svetom Ivanu Zelini.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!