PIK šunke u novoj TV kampanji

pik-vrbovec-sunke-kampanja-studeni-2010-largeBilo da je riječ o Delikates, Premier ili Fina šunkama iz PIK asortimana, sve su toliko ukusne da ćete učiniti sve da ih dobijete! Nije naodmet upozoriti da budete na oprezu jer su i drugi za PIK šunke spremni učiniti svašta i zato kad su na stolu ne okrećite im leđa kako ne bi netragom nestale.

Upravo je to kratak sadržaj nove kampanje za PIK šunke koju je osmislila kreativni tim agencije Euro RSCG Zagreb, pod idejnim vodstvom art direktora Krešimira Budena.

U fokusu priče je troje protagonista koji svaki zasebno uživa u svojoj omiljenoj PIK šunki – Delikates, Premier i Fina te ih pri tome zaboravljaju pomno čuvati. Izbor za prave gurmane PIK šunke izrađene su od buta i dimljene na prirodnom dimu. Odlikuje ih vrhunska kvaliteta temeljena na posebno biranoj sirovini, originalnoj recepturi i stalnoj kontroli kvalitete.

Dugogodišnja tradicija kvalitete Premier šunke prepoznata je i na prestižnom europskom nezavisnom ocjenjivanju kvalitete prehrambenih proizvoda u Njemačkoj gdje je nagrađena DLG zlatnom medaljom. Iznimne sočnosti PIK šunke Delikates i Fina imaju visoku proteinsku vrijednost te će obogatit svaki jelovnik vrhunskom aromom.

Nemojte se čuditi ako Vaše PIK šunke Delikates, Premier i Fina nestanu, upozorili smo Vas da im nikada ne okrećete leđa. Čija PIK šunka je nestala i kako otkrijte u novoj reklamnoj kampanji PIK Vrbovca koju je režirao Tomo Brejc, a snimatelj je Sven Pepeonik.

Prethodni članakAtlantic Grupa formalno preuzela Drogu Kolinsku
Sljedeći članakBlagi porast povjerenja hrvatskih potrošača