PIT Adria Summit 2023: ”Mjesto susreta proizvodnje i industrije na kojem morate biti!”

PIT Adria Summit 2023 jedinstven je regionalni događaj koji će okupiti predstavnike proizvodnje, industrije i tehnologije, akademske zajednice i medija, zainteresirane profesionalce i entuzijaste s prvenstvenim ciljem da, potičući ujedinjavanje, umrežavanje i zajedništvo, inicira rast ovih sektora u zemljama Adria regije

Agencija za industrijski marketing Bravaria Industrial Marketing u suradnji s Targer E&C, Kala Consulting, AC Serbia te PIT Conferences sa zadovoljstvom najavljuje događaj PIT Adria Summit 2023: “Mjesto susreta proizvodnje i industrije na kojem morate biti!” koji će se održati 7. i 8. prosinca 2023. u Beogradu.

PIT Adria Summit 2023 jedinstven je regionalni događaj koji će okupiti predstavnike proizvodnje, industrije i tehnologije, akademske zajednice i medija, zainteresirane profesionalce i entuzijaste s prvenstvenim ciljem da, potičući ujedinjavanje, umrežavanje i zajedništvo, inicira rast ovih sektora u zemljama Adria regije.

“Riječ je o događaju koji nastavlja odličnu poslovnu tradiciju iz prethodnih godina, a predstavlja početak kvalitativne transformacije industrije, proizvodnje i njima pripadajućih procesa. Tijekom rada ovog summita ponudit ćemo analizu stanja, mnoštvo prilika da obogatimo znanja i iskustva, zajednička rješenja i zaključke te proširiti mogućnosti za sve sudionike”, važna je poruka organizatora.

Misija rada summita jasna je i nedvosmislena: promicanje i mijenjanje statusa proizvodnje, industrije i tehnologije na načine koji ih reflektiraju s dostojanstvom i uvažavanjem velikog ekonomskog potencijala i značaja. Profesionalizam u poslovanju, stručne reference, kontinuitet suradnje, dugoročnost poslovanja i održivost sasvim su sigurna garancija uspjeha ovog događaja.

Digitalizacija i automatizacija, umjetna inteligencija i njena primjena u industriji, lanci opskrbe i Lean koncept, inovativnost i poduzetništvo teme su neraskidivo vezane za okruženja industrije i proizvodnje te nezaobilazne na putu prema društvu uspjeha, znanja i kompetentnosti.

Usto, bit će govora i o problemima s kojima se suočava Adria regija, negativnim demografskim trendovima, prije svega odlasku mladih i stručnih ljudi te nedovoljnom oslanjanju na domaću inteligenciju i kompetencije na širem regionalnom planu.

Davanje poticaja za rast kompanijama, obučavanje i informiranje te sinkroniziranje procesa i djelovanje sasvim sigurno će mijenjati negativnu sliku proizvodnje, industrije i tehnologije te u konačnici doprinijeti kompetentnim i konkuretnim društvima.

Prijaviti se možete putem linka, a za dodatne informacije pišite na bravaria@bravaria.ba.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakODABRANI PROIZVOD GODINE: Nova istraživanja, žigovi i širenje mreže partnera
Sljedeći članakPokraj Varaždina otvoren podatkovni centar ‘bez kojeg ne bi bilo interneta’