Prateći zahtjeve moderne well-being orijentirane trgovine Pitroid ove sezone dolazi u potpuno novom atraktivnijem brandingu i dizajnu.

Pitroid aparatOsim toga Pitroid na tržište uvodi posebno dizajnirani električni aparat najnovije generacije s tehnologijom krutog punjenja koje osigurava neprekidnu 15-dnevnu zaštitu od komaraca 24 sata na dan s indikatorom trajanja djelovanja.

Specifičnost je novog Pitroida deklarirano djelovanje protiv tigrastih komaraca.

Također smo asortiman Pitroida upotpunili novom generacijom traka protiv moljaca s produljenim tromjesečnim djelovanjem.

Pitroid nudi tržištu najcjelovitiji asortiman koji zadovoljava svoje kupce i potrošače kvalitetom i cijenom, stalnim inovacijama, atraktivnom prezentacijom proizvoda i udobnošću kupnje.

Pitroid trake protiv moljacaNe treba zanemariti činjenicu da insekticidi indirektno sprječavaju niz bolesti koje prenose komarci, krpelji i drugi kukci, za što su naši Pitroidi ove godine prošli vrlo strogu proceduru deklariranja za tržišta Europske unije.

Izrastao na dugogodišnjoj tradiciji i originalnim recepturama vrhunske farmaceutske kvalitete, Pitroid je prošao razdoblje od kultnih proizvoda, kao što su bili Neopitroid, Molin i Gmizin, da bi od 2003. godine ponudio tržištu najširi asortiman proizvoda za sve potrebe zaštite od kukaca.

Redizajnom još bolje ističemo namjenu proizvoda: sredstva protiv letećih kukaca (komaraca i velikih kukaca, kao što su muhe, moljci i ose), “gmižućih” (mrava, žohara i drugih) te univerzalna sredstva ali i olakšavamo potrošačima izbor njima omiljenog proizvoda za unutarnju uporabu (električne aparate i trake protiv moljaca) te uporabu u vanjskim prostorima (spirale i muholovke).