vape-tekuci-refil-ulozak-za-aparat-za-komarce-36ml-480-satiNajpopularnija pakiranja klasične linije insekticida robne marke Vape su tablete za komarce koje djeluju 12 sati na sve dnevne i noćne insekte s tri patentirane rupice za ujednačeno isparavanje aktivnih sastojaka.

U ponudi se zatim nalaze i tekući ulošci s formulom baziranoj na super-aktivnom insekticidu s fitiljem od dvije vrste materijala za savršen protok aktivnih sastojaka te pripadajući dvonamjenski električni aparat opremljen termistorom – patentiranom elektroničnom komponentom koja omogućuje da se temperatura i brzina isparavanja ne mijenjaju dok uređaj radi, odnosno da se aktivne tvari opuštaju ujednačeno čime se ostvaruje efikasnija i dugotrajnija zaštita.

Posljednjih godina pojavom tigrastih komaraca, koji djeluju tijekom dana, sve traženiji su postali repelenti linije Vape Derm Herbal namijenjeni djeci i odraslima. Proizvodi se baziraju na esencijalnim uljima sa specijalnom formulom namijenjenoj čak i osjetljivoj dječjoj koži.

Predstavljaju praktično i efikasno rješenje kako na jednostavan i prirodan način insekte otjerati od sebe. Ova linija sadrži i gel na prirodnoj bazi koji se primjenjuje nakon uboda komaraca, muha, obada, osa, ugriza mrava ili opeklina od meduze, koprive i sl. te je idealan za djecu i odrasle sklone alergijskim reakcijama.

Vlasnik robne marke Vape je japanska grupacija Fumakilla koja svoje proizvode bazira na inovativnoj i učinkovitoj zaštiti.