Plidenta Vas poziva: dođite na Smjehotres!

Vodeći brend za oralnu higijenu Plidenta ove godine slavi 30. obljetnicu uspješne prisutnosti na tržištu pa je tim povodom, u suradnji s Karlovačkom pivovarom, organizirana i prigodna manifestacija čiji je lajtmotiv – smijeh.

Stoga su iz Atlantic grupe pozvali sve zainteresirana da se pridruže komičarima Studija Smijeha na “Smjehotresu” koji se održava ususret Svjetskom danu smijeha.

U subotu, 3. svibnja, od 20 h do 21:30 h u pet gradova Hrvatske – Zagreb (Trg bana Josipa Jelačića), Split (Uvodićeva širina u sklopu Fešte Sv. Križa), Đakovo (Korzo), Čakovec (Trg Republike) i Umag (Trg Slobode), resident komičari Studija Smijeha Marina Orsag, Goran Vugrinec, Goran Furjan, Vlatko Štampar, Tihomir Paravina, Tin Sedlar, Zvonimir Mintas i Tomislav Kozačinski te njihovi gosti Zlatan Zuhrić Zuhra, Aleksandar Perišić (SRB), Karlo Šmid, Andrija Mario Golubić, Vedran Sokol i Timea Vojković, simultanim će nastupima smijehom zatresti Hrvatsku.

Projekt su podržale poznate osobe hrvatske kulturne scene Zlatan Zuhrić Zuhra, Danijela Trbović, Iva Šulentić i Ida Prester koji će zabavnim video klipovima najaviti glavni događaj te sponzori projekta “Karlovačko” i “Plidenta”.

Širenje pozitivne energije nastavit će se u svih pet gradova na prigodnim afterpartyjima, gdje će se uz salve smijeha dočekati Svjetski dan smijeha, koji se ove godine održava 4. svibnja.

Pridružite se komičarima Studija smijeha u svom gradu na besplatnom stand up programu i zajedno s njima smijehom zatresite Hrvatsku i snimite Plidentinu najbolju rođendansku čestitku.

Detalje potražite na Facebooku.

Prethodni članakJägermeister: Spoj tradicije i inovacije
Sljedeći članakIndustrija porasla treći mjesec zaredom, prvi put u pet godina