Pobrinite se za svoju probavu. Brinite o sebi

Danas je više nego ikada potrebna temeljita briga o zdravlju. Prevencija brojnih bolesti suvremene civilizacije započinje malim, ali redovitim koracima u životu pojedinca

Oko 80% stanica imunološkog sustava smješteno je u našim crijevima, a briga o probavnom sustavu zasigurno je jedan od najvažnijih koraka za poboljšanje zdravlja. Uz uravnoteženu prehranu i zdrav način života stručnjaci preporučuju prirodne proizvode poput Donata.

Donat je najpoznatiji kao izvrsno rješenje za uklanjanje tegoba zatvora, a redovitim pijenjem djeluje preventivno te pridonosi održavanju zdravlja i dobrobiti.

Ključ djelovanja Donata je jedinstvena kombinacija magnezija, kalcija, hidrogenkarbonata i sulfata. Svaki od ovih minerala ima svoju funkciju u našem tijelu, ali samo ova jedinstvena mješavina omogućuje cjelovit učinak na probavni sustav.

Svojstva i djelovanje minerala u različitim fiziološkim stanjima znanstveno su dokazana u brojnim istraživanjima u Medical centru Rogaška, kao i drugdje.

Donat dokazano:
• omogućuje otpuštanje žuči i probavnih enzima u tanko crijevo što je ključno za probavu hrane i apsorpciju hranjivih sastojaka
• utječe na izlučivanje žuči u gastrointestinalni trakt, pomaže kod spore peristaltike žuči i na taj način sprječava stvaranje žučnih kamenaca
• neutralizira lučenje želučane kiseline i tako pomaže kod žgaravice
• pomaže kod funkcionalnih tegoba probavnog sustava, poput zatvora.

Donat se brine o probavi i prirodi
Međutim, misleći na svoje dobro, ne smijemo zaboraviti i na dobrobit okoliša. Donat se danas puni u nove boce od 100% reciklirane plastike. Upotrebom recikliranih plastičnih boca znatno se smanjuje opterećenje okoliša a emisija ugljičnog dioksida u okoliš se smanjuje za čak 90%.

S obzirom na potpuno prirodno podrijetlo proizvoda i očekivanja redovitih korisnika, u Donatu su radi održivog razvoja odlučili aktivno se brinuti o prirodi i okolišu u kojem djeluju.
Donatovi temelji za održivi razvoj uključuju:
• društvenu odgovornost promicanjem zdravlja probave
• odgovornost za okoliš ambalažom prihvatljivom za prirodu, zaštitom prirodnih resursa Donata i upotrebom manje energetski zahtjevnih sirovina.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPovodom 60. rođendana Dubravica surađuje sa chefom Matijom Bregešom
Sljedeći članakHrvatska pošta spremna za primjenu novog sustava carinjenja pošiljaka