Mnoštvo je različitih okusa i raznovrsnih sastojaka Podravka bistrih juha: od klasika Kokošje i Goveđe juhe (koje potrošači često jednostavnije zovu “pijevac” i “kravica”) preko omiljenih juha s gris-knedlima, bogatih juha s mesnim okruglicama i tjesteninom u obliku školjkica, mašnica, zvjezdica kojima se svi vesele do posebno omiljene juhe prikladne za vegetarijance – Dalmatinske juhe blagog okusa, sa sitnom tarana tjesteninom, koju jednako vole i veliki i djeca.

Podravka juhe već više od 60 godina donose sve ove raznovrsne kombinacije okusa.

One su više od samog tanjura juhe – najbolji način da potrošači u svoj dom unesu toplinu i svoje najdraže okupe oko stola. Slike obiteljskog ručka, kada dijelimo osjećaj topline i bliskosti, zauvijek nosimo sa sobom kroz život i rado preuzimamo tu tradiciju pripreme juhe iz generacije u generaciju.

Bistrim juhama uglavnom započinjemo ručak, posebno nedjeljom kada se nastojimo okupiti za istim stolom unatoč užurbanom životnom stilu kojim živimo tijekom tjedna. Tako Podravka juhama zapravo započinje druženje u krugu bliskih ljudi i ovakva okupljanja postaju nam sve bitnija. Veselimo se okrijepi uz Podravka Alpsku, Bečku, Dalmatinsku ili neku drugu juhu (svatko ima svoju omiljenu), a njegovi bližnji mu je pripremaju s ljubavlju.

I kada tijekom tjedna nemamo vremena za dugi boravak u kuhinji, a želimo nešto toplo, hranjivo i ukusno, Podravka ima rješenja za obrok “na žlicu”. Gotove za svega desetak minuta, pružat će okrjepu i tijelu i duši, pravi domaći okus na koji smo navikli. Zato su Podravka juhe dobar izbor i nakon treninga, planinarenja ili šetnje, a jedina dilema koja nam ostaje je – koji okus odabrati.

Sve su spomenuto prepoznali i potrošači Podravka juha. U 2020. godini na hrvatskom tržištu pojelo se čak 44 milijuna tanjura Podravka bistrih juha* pa ih s pravom možemo nazvati omiljenim domaćim juhama.

*”Izvor: NielsenIQ, panel trgovine u Hrvatskoj, 2021.” “Navedeni izračuni temelje se na NielsenIQovim podacima prema kojima je robna marka Podravka vodeća robna marka u vrijednosnoj, količinskoj i komadnoj prodaji u kategoriji juha u Hrvatskoj za razdoblje srpanj 2020. – lipanj 2021.” (Copyright © 2021, Nielsen Consumer LLC.)