Dieter Schwarz 1. prosinca predat će svoju poziciju generalnog partnera Lidlove krovne kompanije Schwarz Group Gerdu Chrzanowskom. Iz kompanije je objavljeno kako će bivši zamjenik generalnog partnera i glavnog izvršnog direktora tvrtke Lidl Stiftung & Co. svoje mjesto u novom uredu zauzeti nakon završetka procesa upoznavanja.

Na mjesto Gerda Chrzanowskog na čelo Lidla također 1. prosinca dolazi Kenneth McGrath, međunarodni stručnjak za industriju maloprodaje robe široke potrošnje s dugogodišnjim iskustvom. Njega je za novu poziciju posljednjih tjedana intenzivno pripremao upravo Gerd Chrzanowski.

Nedavnim imenovanjima novih čelnih ljudi Schwarz Group se priprema za budućnost, objavili su.

Osim McGratha, novi tim uključuje Carstena Theurera za Schwarz Dienstleistung, Franka Schumanna za Kaufland, Thomasa Kyriakisa za PreZero, Jörga Aldenkotta za Schwarz Produktion, Christiana Müllera za Schwarz IT i Rolfa Schumanna za Schwarz Digital.

Gerd Chrzanowski iskusni je profesionalac koji je već 20 godina na različitim vodećim pozicijama Schwarz grupe. Od rujna prošle godine vodio je Lidl, najveću maloprodaju diviziju.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!