Kad se spomene Uskrs, rijetko tko ne pomisli na šunku. Tradicija, koja se od pamtivijeka održala sve do danas, šunku stavlja među glavne aktere uskrsnog blagdanskog stola. Nekad se svatko morao sam, tijekom cijele godine, (po)brinuti kako bi imali uskrsnu šunku, a danas je to mnogo jednostavnije: potrebno je otići u obližnju mesnicu ili trgovinu i izabrati, među mnoštvom različitih, šunku za sebe. One najbolje pripremila je Podravka.

Uz poštovanje tradicije, Podravka nudi cijele rolane dimljene šunke i lopatice. Podravkine šunke i lopatice proizvode se isključivo od vrhunskog mesa, bez pojačivača okusa i umjetnih bojila, sočne su i aromatične, baš kao da su netom skinute s bakina tavana, što ih čini odličnim izborom za pripremu uskrsnih delicija. Spoj su najfinijeg svinjskog mesa i pažljivo biranih začina, bogate su proteinima te sadrže mali udio masnoće za sve koji i u blagdansko vrijeme paze na vitku liniju.

Podravka šunke i lopatice posebne su po tome što se mogu konzumirati bez prethodnog kuhanja ili pečenja jer su potpuno termički obrađene, a lako-skidajuća mrežica koja ih ne oštećuje razlikuje ih od sličnih proizvoda na tržištu.

Podravka šunke i lopatice obogatit će svaki blagdanski stol i učiniti Uskrs ukusnim i mirisnim.