gurmanska1Ponuda Podravka kobasica za kuhanje i pečenje obogaćena je s dva nova proizvoda: XXL Gurmanske kobasice 600 g i Safalada 300 g.

Podravka XXL Gurmanske kobasice namijenjene su pravim znalcima, ljubiteljima kobasica koji znaju cijeniti pravu kvalitetu i okus kobasica.

Punog su i blago pikantnog okusa, napravljene od kvalitetnog svinjskog i goveđeg mesa.

Rok trajanja kobasica je 45 dana, a način čuvanja je u rashladnim vitrinama od 1-4ºC. Podravka Safalade su kobasice proizvedene od najkvalitetnijih komada svinjskog i goveđeg mesa.

Prikladne su za sve one koji preferiraju bogat i zaokružen mesni okus uz blagu začinjenost. Idealan su obrok za potrošače koji žele brz i lagan doručak, večeru ili međuobrok ili pak savršen prilog uz povrtno varivo.

Rok trajanja je 30 dana, a proizvod je potrebno čuvati u rashladnim vitrinama od 1-4ºC. Cijelim pakiranjem provlači se karirani uzorak kao prepoznatljiv motiv u dizajnu Podravka mesnih proizvoda.

Marketinška podrška: planirana tijekom ljetnih mjeseci. Logističke informacije: Gurmanske kobasice 600 g, 8 komada u transportnom pakiranju; Safalada 300g, 9 komada u transportnom pakiranju. Proizvođač: Danica d.o.o. Đelekovečka cesta 21, 48000 Koprivnica. T: 0800 08 08. Web stranica