mali hrv proizvođačiS ciljem očuvanja i unaprjeđenja domaće proizvodnje, kao i hrvatskih običaja, Konzum je i ove godine podržao sajam “Mali hrvatski proizvođač”.

Na sajmu će se od 21. do 24. travnja, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu predstaviti više od 80 domaćih proizvođača hrane i rukotvorina.

Cilj manifestacije “Mali hrvatski proizvođač” je promovirati vrhunski hrvatski proizvod, od poljoprivredne proizvodnje do manufakturnih proizvoda odabranih proizvođača.

Među 80 izlagača su male hrvatske tvrtke, obrti i zadruge, a građanima Zagreba predstavit će se i brojna obiteljska poljoprivredna gospodarstava. “Mali hrvatski proizvođač” je projekt pokrenut početkom 2013. godine u okviru kojeg je do sada održano više od 20 različitih manifestacija.

“Ponosan sam na projekt Mali hrvatski proizvođač koji pruža podršku brojnim hrvatskim proizvođačima i pruža priliku malim tvrtkama i obiteljskim gospodarstvima iz cijele Hrvatske da se predstave velikom broju posjetitelja u centru grada Zagreba. Zahvalan sam Gradu Zagrebu na podršci ovom projektu i Konzumu koji nas kao partner prati drugu godinu zaredom”, istaknuo je Marko Špiljar iz tvrtke Vorago i Organizator projekta “Mali hrvatski proizvođač”

“Podrškom ovom hvalevrijednom projektu Konzum pozdravlja i podržava trud malih proizvođača u očuvanju tradicije u proizvodnji hrane. U Konzumu često u okviru naših prodavaonica pružamo priliku malim proizvođačima i obiteljskim gospodarstvima da svoje proizvode predstave našim kupcima. Konzum kontinuirano podupire domaću proizvodnju, od najvećih proizvođača pa do, u ovom slučaju, malih obiteljskih proizvođača tradicionalnih proizvoda. Sajam ‘Mali hrvatski proizvođač’ ove godine okuplja zaista veliki broj izlagača koji će, uvjeren sam, svojim proizvodima oduševiti naše sugrađane”, rekao je povodom otvorenja Josip Grgić, direktor marketinga Konzuma

Sajam “Mali hrvatski proizvođač” bit će otvoren za posjetitelje na Trgu bana Jelačića u Zagrebu od 21. do 24. travnja.