Osim hladne zime u veljači je više nego u bilo koje doba godine u zraku ljubav. Zaboravite šalove, kape i rukavice, zagrijte se ispod dekice i iz omiljene fotelje s nekoliko klikova mišem odaberite svojoj ljubavi poklon za Valentinovo.

PokloniMe.hr, je prvi hrvatski web shop za iskustvene i personalizirane poklone za svaku prigodu, ukus, spol, dob i džep. Na adresi www.poklonime.hr možete pronaći više od 400 romantičnih poklona koje u atraktivnoj, besplatnoj i personaliziranoj ambalaži ili putem E-mail vaučera možete pokloniti svojoj ljubavi.

Pokloni Za Nju

1. Nazovi zvijezdu na nebu nečijim imenom

Sama činjenica da voljenoj osobi želite skinuti zvijezdu s neba lansira ovaj poklon u sam vrh romantičnih poklona. Nazovite zvijezdu na nebu njenim/njegovim imenom i neka Vaša ljubav treperi na nebu zauvijek.

2. Broken heart – izgravirani privjesak za ključeve

Ključ sreće je zaljubljeno srce. Zato ako ste našli svoju goru polovicu poklonite mu/joj polovicu srca izgraviranog s njegovim/njezinim imenom i neka se odmah zna kome Vaše srce pripada.

3. Buket ruža u luksuznoj kutiji

Recite svojoj dragoj Hvala, Volim te ili Molim te… cvijećem i budite sigurni da će Ona procvjetati od sreće.

4. Puzzle od vaše zajedničke slike, kugla sa srcima i Vašom fotografijom ili narukvica od Vaših fotografija

Slika govori 1000 riječi zato da ne biste morali puno pričati poklonite svojoj ljubavi personalizirani poklon napravljen od Vaših slika i ostavite je bez riječi.

5. Personalizirani retro poster

Retro strip poster personaliziran s Vašim imenima i osobnom porukom ne samo da će biti cool ukras u stanu već i podsjetnik da ste vi glavni junaci ljubavne priče koja traje zauvijek.

Pokloni za Njega

1. Personalizirani viski, vino ili šampanjacs porukom na etiketi

Najdražem muškarcu u svom životu darujte njegovo omiljeno piše s Vašom osobnom porukom na etiketi i nazdravite zajedno svojoj ljubavi.

2. Moja parcela na Mjesecu

Volim te do Mjeseca i nazad ne mora više biti samo fraza. Poklonite svojoj ljubavi vlastitu parcelu na Mjesecu i dokažite da držite svoja obećanja.

3. Bilo Valentinovo ili ne svog dragog ćete uvijek razveseliti seksi poklonom. Zato predlažemo Zvonce – Ring for seks, krznene lisice, kama sutra karte, kama sutra čaše ili seksi kriglu za pivoda vas se uvijek sjeti čak i dok uživa u omiljenom pivu.

4. Glupo Valentinovo – personalizirana čokolada

Većina muškaraca misli da je Valentinovo glupo, ali im je jednostavno kasnije preskupo da ne kupe ništa svojoj dragoj, zato mu pokažite da ga razumijete i darujte vi njemu glupu čokoladu. Zasladiti život mu možete i čokoladom u obliku iPhona ili pive.

5. Najbolji poklon ste Vi

Bez obzira na prigodu najbolji poklon svom dragom ste uvijek upravo Vi sami. Zato se zapakirajte u crvenu satensku mašnu ili nabacite slatke seksi tange i neka mu ovo Valentinovo zaista bude nezaboravno.

Anti – Valentinovo pokloni

1. Antistres srce

Živcira Vas sva ta strka i frka oko Valentinova? Izbacite stres iz sebe gnječeći ovo gumeno srce, vizualizirajte bivšu/eg i ne zaboravite da je sutra novi dan.

2. Keep Calm and eat chocolate – personalizirana čokolada

Nema toga što kockica čokolade ne može popraviti zato Keep Calm and carry on…

3. Lutka za udaranje sa slikom po želji

Lutka za udaranje na koju možete zalijepiti sliku bivšeg/bivše, na njoj istresti sve negativne emocije i sretno krenuti dalje u nove pobjede… 🙂

4. Postani pastir na jedan dan

Ako vam je dosta koza i jaraca u vašem životu ovo je idealan poklon kojim možete počastiti sami sebe i provesti nezaboravan dan u prekrasnoj prirodi i sjajnom društvu s pravim kozama. 😉

5. Ukoliko vam sva ta srca izazivaju probavne smetnje predlažemo da se povučete u osamu i u miru izbacite sve iz sebe uz opuštajuću partiju golfa. 

PROMO