Gordana Deranja

Na zajedničkoj sjednici Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Savjeta Hrvatske udruge poslodavaca, koja je održana uoči najavljene izvanredne sjednice Skupštine HUP-a, Gordana Deranja predložila je Izvršnom odboru HUP-a da se otvori nominacijski postupak izbora novog predsjednika/ce HUP-a.

Gordana Deranja, dosadašnja predsjednica HUP-a tim je povodom izjavila: “Zahvaljujem se svima s kojima sam prethodnih šest godina predano radila na inicijativama za reforme, za poboljšanje poslovnog okruženja i poboljšanje investicijske klime. Iako je to volonterska funkcija, odgovornost predsjednice HUP-a shvaćala sam vrlo ozbiljno i tako sam se odnosila prema svim temama i pitanjima koji su se nametali tijekom moja dva mandata. HUP treba u najkraćem roku odabrati novog predsjednika koji će nastaviti predvoditi članove i Udrugu u novim izazovima. Uloga HUP-a koji je socijalni partner i još uvijek najveća dobrovoljna udruga koja okuplja sve, od najmanjih do najvećih poslodavaca, iznimno je važna i HUP treba ostati jak i snažan.”

Izvršni odbor, Nadzorni odbor i Savjet HUP-a zahvalili su se Gordani Deranji za cjelokupni njezin rad u svoja dva mandata. “Gordana Deranja dala je izuzetan doprinos radu HUP-a i iznimno smo joj zahvalni na svemu što je učinila. Sada pokrećemo izbor novog predsjednika ili predsjednice i nastavljamo u ovim vremenima najave nove krize, intenzivno raditi na zaštiti interesa poslodavaca i poduzetnika”, zajednička je izjava članova Savjeta, Nadzornog odbora i Izvršnog odbora HUP-a.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!