OstaloTVPredstavljanje kampanje HOK-a usmjerene na suzbijanje prodaje cigareta maloljetnicima

Predstavljanje kampanje HOK-a usmjerene na suzbijanje prodaje cigareta maloljetnicima

Hrvatska obrtnička komora (HOK) na konferenciji za novinare, održanoj 4. rujna 2012. godine u Zagrebu, predstavila je kampanju “Činim dobro, ne prodajem cigarete maloljetnicima”.

Riječ je o edukativnom programu koji je Hrvatska obrtnička komora pokrenula s namjerom informiranja svojih članova – trgovaca i ugostitelja, o zakonskoj obvezi koja zabranjuje i sankcionira prodaju duhanskih proizvoda djeci.

O samoj kampanji i štetnim posljedicama nepridržavanja zakonskih propisa na mlade govorili su predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec, voditeljica Odjela za projekte i programe Ministarstva zdravlja dr. Valerija Stamenić i voditeljica Službe za strukovno obrazovanje i razvoj obrta pri Ministarstvu poduzetništva i obrta Danijela Žagar.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...