Na proslavi je kuhao glavni kuhar i zaštitno lice Bille Giuseppe Daddio

Povodom proslave 10. godišnjice rada Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, Billa Hrvatska pripremila je specifičan kulinarski show koji je vodio svjetski poznati kuhar i zaštitno lice Bille Giuseppe Daddio, izvijestili su iz ovog trgovačkog lanca.

U ulozi glavnog kuhara Giuseppe Daddio je svim uzvanicima proslave Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore pripremao primamljiva i ukusna jela od svježih namirnica iz Bille.

Tako su se prilikom proslave na meniju pronašla jela poput telećih medaljona s pireom od krumpira, tartufima i povrćem, rigatoni s patlidžanom, rajčicom i mozzarellom, rižoto s bijelim tartufom, parmezanom i maslinovim uljem, pečena prasetina sa špinatom, narančom i pinjolima te čokoladni mousse sa šumskim voćem flambiranim s rumom.

“Ovom prigodom želimo čestitati Njemačko-hrvatskoj industrijskoj i trgovinskoj komori na deset godina uspješnog rada tijekom kojeg je uvijek pružala potporu u poslovanju mnogim subjektima pa tako i Billi te poželjeti još mnogo godina rada i razvoja dosadašnje suradnje”, izjavio je prigodom događanja Velimir Smetko, rukovoditelj marketinga u Billa Hrvatska.

Giuseppe Daddio, kuhar koji je u svojoj karijeri do sada kuhao za mnoge svjetske zvijezde,  gostovao je u Hrvatskoj prije tri mjeseca kada  je oduševio mnoge Zagrepčane svojim kulinarskim čarolijama prilikom cooking showa koje je Billa organizirala na nekoliko lokacija u gradu.

Billa u Hrvatskoj trenutno ima 58 supermarketa i oko 1800 zaposlenih, a planovi poslovanja uključuju daljnje investiranje u Hrvatskoj, preuređenja starih te otvorenja novih supermarketa.

Billa Hrvatska članica je Rewe International AG koja je tržišni maloprodajni lider u Austriji u segmentu maloprodaje prehrambenih proizvoda i drogerija te jedan od najvećih poslodavaca u toj zemlji. Danas za Rewe Grupu radi oko 326.000 zaposlenika u 16 europskih zemalja.