U subotu, 13. rujna, točno u 11 sati otvorit će se prvi Lego Certified Store na području jugoistočne Europe. Na više od 150 kvadratnih metara prostora u Arena Centru u Zagrebu, kupcima će biti dostupan cjelokupni Lego asortiman kreativnih igračaka za djecu i odrasle.

Uz ekskluzivne linije proizvoda Lego Architecture i Lego Technic za arhitekte, inženjere i sve one koji se tako osjećaju u ponudi će biti i kompleti Lego Star Wars za ljubitelje legendarnih Zvjezdanih ratova Georgea Lucasa.

Lego graditelje najviše će zanimati “Pick-A-Brick” zid s kojeg će moći birati kockice po vlastitoj želji te ih kupovati – na kile! Osim toga, moći će uz pomoć specijaliziranog “Build-A-Mini” pulta i nekoliko tisuća različitih opcija sastavnih dijelova, kombinirati i kreirati vlastitu i jedinstvenu Lego figuricu.

Tijekom otvorenja posjetitelji će uz voditelja Kristijana Ugrinu moći zaigrati različite nagradne igre i osvojiti vrijedne Lego nagrade. Također, za sve posjetitelje koji su se već registrirali na newsletter, ili to učine u samoj trgovini, povodom otvaranja, odobrava se popust od 20 posto na cjelokupan asortiman u Lego Certified Storeu Zagreb.

Trgovinu će službeno otvoriti promotorica brenda, Sandra Bagarić, uz ostale brojne velike i male ljubitelje Lego igračaka.