Rade Šerbedžija na Danima komunikacija

RADE-zimska_potpisati foto Vladan Elaković[3]Proslavljeni glumac i svestrani umjetnik na Danima komunikacija održat će intrigantno predavanje o komercijalizaciji kreativnosti.

Svoj dolazak na Dane komunikacija, središnji nacionalni festival oglašivanja koji će se održati od 16.-19. travnja u hotelu Lone u Rovinju, najavio je proslavljeni glumac te svestrani i kreativni umjetnik Rade Šerbedžija.

On će u četvrtak, 16.travnja, održati intrigantno predavanje “Jesmo li prodali kreativnost?” na kojemu će na primjeru dualnosti velike američke filmske produkcije i umjetničkog filma govoriti o tome kako opća komercijalizacija utječe na kreativnost i gdje je nestala hrabrost u kreativnim industrijama. Predavanje će moderirati voditeljica Antonija Mandić.

Rade Šerbedžija je glumac koji je svjetsku slavu stekao ulogama u velikim holivudskim blockbusterima kao što su Mission Impossible, Harry Potter, X-men i Snatch. Uz zavidnu filmsku i pjesničku karijeru, Šerbedžija je suosnivač Kazališta Ulysses, jednog od najuspješnijih kazališnih projekata u ovom dijelu Europe.

Nakon predavanja Rade Šerbedžije za posjetitelje je organiziran wine tasting party “Vinske radosti” u zimskom vrtu hotela Lone.

Detaljan program Dana komunikacija i ostale informacije o festivalu mogu se pronaći na web stranicama festivala.

Prethodni članakProljetni recepti za PIK Šunke by Branko Ognjenović
Sljedeći članakAgrokor razmišlja o velikom distributivnom centru u Srbiji