Raiffeisen banka otvorila je vrata klijentima u City Centeru one East – te je od sada prvi puta prisutna na tržištu u jednom shopping centru s novim unaprjeđenim konceptom poslovnice.

Povodom otvorenja poslovnice, RBA je za posjetitelje pripremila posebne pogodnosti. Klijentima koji u novoj poslovnici ugovore RBA kreditnu karticu, banka daruje jednogodišnje UNIQA putno zdravstveno osiguranje i dodatnih 200,00 kuna Zlatne RBICE za potrošnju iznad 1.000 kuna na novougovorenoj kreditnoj kartici u prva 3 mjeseca korištenja. Promotivna ponuda traje do 31. kolovoza 2018. godine. Također, sve korisnike osobnih RBA kreditnih kartica, Zlatna RBICA nagrađuje duplim bodovima od 1. do 30. lipnja 2018. godine, za plaćanje kreditnim karticama na prodajnim mjestima odabranih partnera u City Centeru one East odnosno u trgovinama Müller, C&A, Shooster i Humanic.

Koncept poslovnice u City Centeru one East u potpunosti je usmjeren na iskustvo krajnjih korisnika te njihovo zadovoljstvo uslugama i doživljajem. To se odnosi na sve usluge koje RBA nudi svojim klijentima, na kanale i tehnologiju putem kojih ih banka pruža, a novost se također očituje i u samom dizajnu poslovnice, odnosno u modernom estetskom izričaju i dodatnim funkcionalnostima.

Svim novim, ali i postojećim klijentima je u poslovnici unutar City Centera one East osigurano jedinstveno iskustvo koje započinje ulaskom i prati klijenta kroz sve dijelove poslovnice, sve do odlaska. Prilikom dizajniranja poslovnice, vodilo se računa o potrebama klijenata na svakoj točki boravka u poslovnici, te su u RBA uvjereni kako će ovakvim konceptom pokazati učinkovitost i brigu za klijente u svakoj interakciji koja se odvija u poslovnici.

Klijentima je na raspolaganju 24-satna zona unutar koje se nalaze uplatno-isplatni bankomati, a u prostoru poslovnice očekuje ih zona s ugodnim sjedećim mjestima, video zidom s dinamičnim sadržajem, kao i polica s knjigama, tableti te besplatan WiFi.

U RBA misle i na najmlađe pa je u poslovnici za djecu osmišljen Bubašpara dječji kutak, gdje djeca imaju priliku crtati i bojati na posebno za njih dizajniranom i unikatnom Bubašpara stolu, igrati igrice na tabletima, čitati slikovnice ili knjige te gledati crtiće na TV ekranu.

Poslovnica je posebno pristupačna za nagluhe i slabovidne osobe. Za posjetitelje slabog sluha, na raspolaganju je induktivna petlja koja pojačava i filtrira zvuk te nositelju slušnog aparata omogućava jasnu komunikaciju s djelatnicima poslovnice, dok je osobama slabog vida na raspolaganju taktilna traka, koja ih vodi od ulaza do djelatnika na prvom radnom mjestu.

Iz RBA također pozivaju sve klijente da prilikom izlaska iz poslovnice ispune kratku anketu o zadovoljstvu pruženom uslugom jer je Raiffeisen banci povratna informacija od klijenata iznimno važna.