Tržišne komunikacijeDOPOdržano finale Lino višebojca u Nedelišću

Održano finale Lino višebojca u Nedelišću

U subotu je u Osnovnoj školi Nedelišće održano je finale 12. sezone Lino višebojca na kojem su sudjelovala 24 najbolja višebojca iz 19 osnovnih škola iz svih županija. Najboljih 12 djevojčica i 12 dječaka, pobjednika dosadašnjih natjecanja u ovoj sezoni, odmjerilo je snage u nogometu, košarci, atletici, skakanju u vrećama i povlačenju užeta.

Finalna natjecanja, prigodnim su govorima otvorili ravnatelj Osnovne škole Nedelišće Ivica Paić, načelnik općine Nedelišće Darko Dania, član Uprave Podravke Marko Đerek te glavni urednik Sportskih novosti Mario Zorko.

“Jako mi je drago biti ovdje s vama i što je toliko puno vas prepoznalo Lino višebojac kao odličan projekt koji u djeci njeguje sportski i natjecateljski duh uz mnoštvo zabave i druženja! Vaš osmijeh i veselje najveća su nagrada našem Linu i svima nama u Podravki. Današnjim finalom, završavamo 12. sezonu Lino višebojca, najvećeg učeničkog sportsko-zabavnog projekta koji je prepoznat i izvan granica Lijepe naše. U ovih 12 godina smo, uključujući i današnji, održali 295 Lino višebojaca na kojima je sudjelovalo više od 270.000 djece iz 283 osnovne škole diljem Hrvatske”, kazao je Marko Đerek, član Uprave Podravke u pozdravnom govoru.

Gimnastički nacionalni centar Aton u Nedelišću bilo je premali za sve školarce i njihove roditelje koji su gromoglasnim navijanjem došli podržati sve finaliste, a posebno svoje favorite. Ovogodišnji pobjednici su Sara Franić iz OŠ Dragutin Lerman iz Brestovca.
Nikša Šegović iz OŠ Nedelišće iz Nedelišća.

Male sportaše svojim su dolaskom podržali i poznati sportaši: Branko Ivanković, nogometni trener koji je kao član stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije osvojio broncu na svjetskom prvenstvu u Francuskoj; juniori NK Dinamo kapetan Tom Alen Tomić, Josip Šutalo i Roko Baturina, Snježana Petika, najtrofejnija i najbolja hrvatska rukometašica koja trenutno trenira RK Podravku; Korina Karlovčan, perspektivna mlada rukometašica RK Podravke i juniorska reprezentativka, Kristina Tomić, prvakinja Europe u taekwondou i Deni Andru Razić, osvajač bronce na europskom prvenstvu u taekwondou.

Nakon napetih sportskih natjecanja, svi prisutni su se zabavili uz hitove Zsa Zsae i Damira Kedže.

Najnovije objave

Grupa Podravka u prvih šest mjeseci 2024. značajno povećala prihode od prodaje i dobit

Prihodi su porasli za 34,1 milijun eura na 380,4 milijuna eura, a neto dobit iz poslovanja iz koje su isključene jednokratne stavke gotovo 50...

izlog

Zonin: Višestoljetna tradicija u vinarstvu

Utemeljeni prije više od 200 godina, vinogradi obitelji Zonin rasli su zajedno s talijanskim vinskim sektorom. Sedma generacija obitelji Zonin daje strastveni doprinos stvaranju...