Riječki Tower Center širi ponudu za kupce

Prvo prodajno mjesto brenda RESERVED iz grupacije LPP u Rijeci otvoreno je u srijedu na 4. katu Tower Centra Rijeka. Reserved je fast fashion brend koji u kratkom roku odgovara na potrebe kupaca

Prvo prodajno mjesto brenda RESERVED iz grupacije LPP u Rijeci otvoreno je u srijedu na 4. katu Tower Centra. Reserved je fast fashion brend koji u kratkom roku odgovara na potrebe kupaca.

Njegovi dizajneri inspiraciju pronalaze na modnim pistama prestižnih dizajnerskih brendova, a pod utjecajem uvijek originalnih influencera, bloggera i trendsetera. Komadi su klasični, ali interpretirani na nov, neobičan i moderan način. Nedavnim suradnjama s Kate Moss i Cindy Crawford brend je postao poznat i van Europe.

U riječkoj trgovini će na preko 2000 četvornih metara u ponudi biti ženska, muška i dječja odjeća, obuća i modni dodaci.

Iz LPP-a se doznaje kako su očekivanja od Rijeke velika. Kako navode, taj je grad oduvijek imao posebniji, neopterećeniji i urbaniji modni izričaj od ostalih gradova u Hrvatskoj i zato u brendu vjeruju kako će Reserved biti odlično prihvaćen kod riječkih kupaca.

Nakon otvorenja Mullera na 5. katu, ovo je drugo otvorenje megastorea u Toweru u zadnjih godinu dana. Trgovačka ponuda nedavno je ojačana i LEVI’S shopom i THE ATHLETE’S FOOT trgovinom.

Prethodni članakBDP u prvom kvartalu porastao 2,5 posto
Sljedeći članakCentru za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj uručena nova oprema