scholl-120400-sch-krema-za-odstranjivanje-grube-koze-75mlTvrtka Scholl osnovana je prije 100 godina i danas je jedan od najpoznatijih brendova za njegu stopala.

Scholl proizvodi prodaju se u više od 70 zemalja, a paleta proizvoda podijeljena je u četiri grupe: turpije, kamen i otopine za omekšavanje i mehaničko odstranjivanje tvrde kože, kreme za njegu stopala, proizvodi za odstranjivanje neugodnih mirisa stopala i obuće te ulošci.

Na hrvatskom tržištu Scholl proizvodi za njegu stopala zastupljeni su sa 25 različitih artikala u svim većim hiper i supermarketima te s desetak medicinskih proizvoda prisutnih samo u ljekarnama.

Najprodavaniji i najpoznatiji proizvodi Scholla su svakako proizvodi za hidrataciju odnosno poznata Scholl krema za ispucale pete od 75 ml koja klinički dokazano odstranjuje problem ispucanih peta u svega 7 dana te 3u1 set za izbjeljivanje noktiju.

“Naši  potrošači su već odavno prepoznali i objeručke prihvatili dugogodišnje iskustvo, inovacije, iznimnu kvalitetu i jednostavnost upotrebe Scholl proizvoda”, navodi Petra Matečić iz Atlantic Tradea.