Kvalitetna prehrana temelj je zdravlja naših krznenih prijatelja, a SPAR-ove robne marke hrane za kućne ljubimce, Scotty i Molly, stvorene su upravo kako bi oni s veseljem još dugo mahali repom. Široka ponuda, najkvalitetniji sastav i proizvodi prilagođeni svakom ljubimcu, razlozi su zbog kojeg Scotty i Molly obožavaju četveronošci.

Scotty za pse
U Scotty hrani za pse, koja dolazi u obliku suhe i mokre hrane te grickalica, objedinjeni su neodoljivi okusi i bogat izvor bjelančevina, minerala i vitamina. Ova hrana je pažljivo osmišljena kako bi sasvim udovoljila potrebama pasa, pružajući sve što im treba! Mokra hrana nije samo ukusan dio svakog psećeg jelovnika, već i osigurava psu dodatnu tekućinu. Dragocjeni proteini, minerali, elementi u tragovima i vitamini osiguravaju da se i ljubimci dobro osjećaju.

Posebna linija Scotty Sensitive hrane dostupna je za one najosjetljivije među čovjekovim najboljim prijateljima, a ne zaboravimo ni Scotty PREMIUM. Ova linija hrane za pse, Scotty PREMIUM, pripremljena je od prirodnih sirovina najbolje kvalitete, bez konzervansa, umjetnih bojila i dodanih šećera, a među omiljenim poslasticama jedan je pravi specijalitet – Scotty pašteta s lososom i pastrvom. Mesnim štapićima Scotty niti jedna njuška ne može odoljeti, u to ćete se brzo uvjeriti!

Posebna ponuda za male
Scotty Dry Food Mini linija prilagođena je potrebama malih pasa. S povrćem i rižom u sastavu, Scotty Dry Food Mini predstavlja uravnotežen i lako probavljiv obrok. A što je s nagradom? Scotty mesni štapići s piletinom i puretinom odličan su snack, baš kao i Scotty kobasica za pse.

Lako probavljiva, uz posebne proizvode izvrsne za zube i zubno meso vaših pasa, bez soje i glutena, Scotty hrana uvijek predstavlja vrhunski izbor. Priuštite svojem psu kvalitetnu hranu po odličnoj cijeni i nipošto ne zaboravite ponijeti i ukusne poslastice Scotty koje sadrže i do 95% mesa u sastavu. Sigurno ih zaslužuje.

Molly – Hrana za sretne mace
Riba, perad, govedina, divljač – toliko je raznovrsna mačja Molly hrana! Uz sve to, obogaćena je i prijeko potrebnim vitaminima i mineralima, što znači da je Molly uravnotežena prehrana idealna za dug i sretan mačji život. Molly misli na sve, pa tako u ponudi SPAR-a Hrvatska postoji i posebna hrana, namijenjena steriliziranim macama. U bogatom asortimanu hrane Molly nalazi se mokra i suha hrana različitih okusa, a ako je vaša miljenica izbirljiva, poslužite joj Molly PREMIUM, pripremljenu od prirodnih sirovina najbolje kvalitete bez bojila, konzervansa i dodanog šećera.

Nikud bez poslastica
Svi zaslužuju nagradu, a vlasnici maca obično kažu da ih mace zaslužuju posebno. Zato se pobrinite da uvijek imate zalihu top proizvoda. Molly linija i u ovoj kategoriji nudi najbolje proizvode uravnoteženog sastava, vrhunske kvalitete i širokog izbora.

Pijesak – higijena na prvom mjestu
Suha i čista kutija je nešto što svaka maca mora imati. Bijeli mineralni pijesak Molly izvrsno upija i ugodan je, ne skuplja se, minimalno stvara prašinu i veže mirise. Osim što se time sprječava stvaranje bakterija i neugodnih mirisa, osigurava se i suhoća kutije. Uz Molly pijesak nema ni ostataka zalijepljenih za krzno, a i šapice su čiste! Lako ga je i promijeniti – zbrinjava se kao bio otpad ili kompost!

Razveselite svoje ljubimce izvrsnom hranom i pokojom poslasticom, a Scotty i Molly proizvode potražite na policama vaše najbliže SPAR ili INTERSPAR trgovine.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!