rene-bitorajac-i-mario-petrekovic-001Mnogobrojni slučajni prolaznici poslali poruke potpore nogometnoj reprezentaciji uoči odlaska u Poljsku i Ukrajinu

Nesvakidašnja akcija potpore nogometnoj reprezentaciji uoči utakmica u Poljskoj i Ukrajini izazvala je pozornost građana Zagreba, Rijeke, Osijeka i Splita.

Na prometnim lokacijama tih četiriju gradova “osvanule” su govornice smještene na umjetnoj travi prepoznatljiva crveno-bijelog motiva, uz apel koji poziva građane da pošalju poruku potpore nogometnoj reprezentaciji.

Ubrzo su se najodlučniji prolaznici primili megafona i spontano počeli izvikivati poruke potpore domaćoj repki. Tako su se uz šetnicu na Dravi u Osijeku, na riječkom Korzu, na splitskoj Rivi i na zagrebačkom Trgu bana Jelačića zaorile srčane poruke potpore poput: “Borite se do finala – mi vas bodrimo do kraja!”, “Neka vatra i dalje gori – Naši su najbolji” i “Dok srce kuca u nama, Hrvatska nije sama”.

Na govornici na splitskoj Rivi svojom se porukom potpore pridružio i popularni glumac i vjerni navijač domaće reprezentacije Filip Juričić. On je reprezentativcima poručio neka hrabro idu do kraja i da je cijela Hrvatska uz njih. U Zagrebu govornici nisu mogli odoljeti ni popularni Rene Bitorajac i Mario Petreković, čiji je poruka potpore prerasla u pravi mali šou.

Da bi Marijeva poruka, kao i mnogobrojne druge poruke građana, razveselila i ohrabrila domaću reprezentaciju uoči nogometne borbe u Poljskoj, pobrinulo se Ožujsko pivo, čija je ekipa snimila kratki video s porukama građana.

Tu će snimku reprezentacija imati priliku pogledati u kampu u Warki uoči prve utakmice s Irskom.

Ožujsko pivo tradicionalno prati domaću reprezentaciju i uvijek je potpora domaćem nogometu. Ususret napetom nogometnom ljetu, kada je pozornost Hrvatske usmjerena na nogometne terene u Poljskoj i Ukrajini, Ožujsko pivo vodi posebnu brigu o svim nogometnim navijačima.

Projektom Megazastava Žuja je tako svim navijačima omogućila da svojim fotografijama i porukama potpore na najvećoj navijačkoj zastavi u povijesti domaćeg nogometa budu uz reprezentaciju i na tribinama.

Zahvaljujući Žuji i videoklipu s govornica četiriju najvećih hrvatskih gradova, najsrčaniji slučajni prolaznici bit će uz reprezentativce neposredno uoči prvog nastupa u Poljskoj te ih svojom potporom dodatno ohrabriti.