Trgovački lanac Spar Hrvatska otvorio je 2. prosinca novi Spar supermarket u zagrebačkoj četvrti Dubrava. Riječ je o ukupno 50. prodajnom mjestu ovoga lanca na hrvatskom tržištu u kojem je zaposleno 39 djelatnika.

Prodavaonica se prostire na 1.200 četvornih metara te u svojoj ponudi raspolaže asortimanom od 9.000 različitih proizvoda.

U dnevnoj ponudi svježeg asortimana: povrća, voća, kruha i pekarskih proizvoda te delikatesa, iz Spara posebno ističu odjel mesa i ribe te izuzetno bogati izbor proizvoda SPAR robnih marki.

Otvorenju Spar supermarketa u Dubravi, koji se nalazi u ulici Dankovečka 3, nazočili su predstavnici Grada Zagreba, Gradskog ureda za prostorno uređenje i Gradskog vijeća Gornja Dubrava.

Tom prigodom uručena je donacija dječjem vrtiću Pčelica u iznosu od 32.000 kuna koju je primio direktor te ustanove Goran Mihić.

Radno vrijeme supermarketa je ponedjeljak-subota 07-22 sata i nedjeljom 07-20 sati.

Spar na hrvatskom tržištu posluje od 2005. godine kada je otvoren prvi Interspar u Zadru, dok maloprodajnu mrežu danas čini ukupno 33 Spar supermarketa i 17 Interspar hipermarketa.

U Sparu Hrvatska radi oko 2.500 djelatnika.