Studenac otvorio preuređenu prodavaonicu u Omišu

Studenac je ovom prilikom osigurao poklone, popuste i različite pogodnosti za sve kupce, a uz prisustvo ambasadorice društveno odgovornog poslovanja, Danijele Martinović, organiziran je i edukativno-zabavni program za djecu

Studenac je u Omišu svečano otvorio svoju preuređenu trgovinu poznatu i kao Studenac centar na adresi Četvrt Ribnjak 17.

Riječ je o prodavaonici koja posluje u sklopu zgrade u kojoj je i sjedište kompanije, a koja je s preuređenjem dobila potpuno novi, suvremeni vizualni identitet te je obogaćena novim uslugama poput bistroa s gotovim kuhanim i pečenim jelima, mesnice, vinoteke, ribarnice, pekare, slastičarnice Stari brend i dječjeg kutka čime će se iskustvo kupaca učiniti još ugodnijim i sadržajnijim.

Prilikom otvorenja prodavaonice Studenac je posjetiteljima podijelio 300 zapakiranih uskrsnih sirnica i 300 lunch paketa, a tijekom cijelog dana za sve kupce u novoobnovljenoj prodavaonici osigurani su popusti od 15 posto na ukupnu kupnju neovisno o potrošenom iznosu.

Najmlađe goste razveselio je DJ, popularni Klaun Šarenko izveo je svoj poznati zabavni show s modeliranjem balona i face-paintingom dok su Ekoznalci, zabavne životinje edukativnog karaktera koje motiviraju i uče o zaštiti okoliša, djeci podijelili bojanke i zdrave zalogaje.

“Zbog svoga dugogodišnjeg poslovanja, bogate ponude i uslužnih prodavačica ova je prodavaonica postala omiljena destinacija Omišana, ali i svih korisnika koji gravitiraju Omišu tijekom cijele godine. Ponosni smo što smo preuredili i otvorili suvremenu te uslugama i sadržajima obogaćenu trgovinu prilagođenu potrebama naših kupaca u kojoj će se uistinu osjećati posebno i ugodno. Otvorenje smo organizirali u duhu našeg društveno odgovornog poslovanja kako bismo naše kupce, posebice najmlađe sugrađane, educirali na zabavan način o važnosti očuvanja prirode i okoliša te stvaranju sretnijeg društva. Ujedno smo svim posjetiteljima osigurali prigodne poklone i različite pogodnosti kako bismo im zahvalili na dosadašnjoj vjernosti. Smatramo važnim povezivati se na ovakav način s lokalnom zajednicom, tim više što u ovom trenutku Studenac ima skoro 1100 prodavaonica u Hrvatskoj te svugdje želimo ostati i postati trgovina-susjed koja sudjeluje u stvaranju dobrobiti zajednice”, izjavila je Miranda Mladin, direktorica Sektora marketinga u Studencu.

Otvorenju je prisustvovala i Danijela Martinović, ambasadorica društveno odgovornog poslovanja Studenca koje je prepoznala važnost projekata širenja ekološke svijesti i pozitivnog utjecaja na zajednice, osobito kada je riječ o našim najmlađim sugrađanima.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPočinje izgradnja novog logističko-distributivnog centra Podravke
Sljedeći članakŠesti put u Hrvatskoj dodijeljeno priznanje Odabrani proizvod godine