Studenac: Povlačenje serije proizvoda Coca-Cole i Romerquelle vode

“Svi kupci koji su već kupili proizvod sporne serije u našim trgovinama dobit će povrat novca za proizvode koji nisu otvoreni uz predočenje računa”, poručili su iz Studenca

Iz trgovačkog lanca Studenac u četvrtak su izvijestili kako su nakon službene obavijesti proizvođača momentalno naložili povlačenje spornih serija gaziranih pića s polica svih svojih prodavaonica.

“Zbog aktualnih događanja Studenac je naložio odmah nakon službene obavijesti proizvođača momentalno povlačenje spornih serija gaziranih pića s polica svih naših prodavaonica”, istaknuli su iz Studenca.

Navode kako su u skladu s informacijama Državnog inspektorata naredili povlačenje proizvoda Coca-Cola Original Taste 500 ml u plastičnoj ambalaži; datum proizvodnje: 11.10.2023. te Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml u staklenoj ambalaži; datumi proizvodnje: 27.05.2023. i 22.06.2023.

“Svi kupci koji su već kupili proizvod sporne serije u našim trgovinama dobit će povrat novca za proizvode koji nisu otvoreni uz predočenje računa”, poručili su iz Studenca.

Također su istaknuli kako su zaštita zdravlja i sigurnost potrošača u Studencu uvijek na prvom mjestu.

“Nastavljamo pratiti situaciju te ćemo sve daljnje odluke donositi u skladu s regulatornim tijelima”, poručili su iz Studenca. (Hina)

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakŽvakaće gume i bomboni – Promotivna prodaja nije ključna poluga
Sljedeći članakProračunom predviđeno povećanje rashoda za 11,2 posto, na 32,6 mlrd eura