grgurovic-i-jolic-ftdAustrijska tvrtka SUPERNOVA Holding nastavlja ekspanziju u Hrvatskoj te investira 85 milijuna eura u novi veliki projekt u Zadru.

U Zadru, drugom po veličini gradu u Dalmaciji, na površini od preko 38.000 m² niknut će četvrti i dosada najveći SUPERNOVA shopping centar u Hrvatskoj. Preko 90 nacionalno i internacionalno poznatih i uspješnih maloprodajnih trgovina ponudit će na dvije etaže u komfornom i opuštenom shopping ozračju neuobičajenu mješavinu zakupnika. Pored supermarketa Spar, za ovaj izvanredni projekt već su se odlučili ključni zakupnici, kao što su Peek&Cloppenburg, Humanic, Müller, NewYorker, Deichmann, Benetton, S.Oliver, Douglas. Financijski partner za SUPERNOVU Zadar je Erste banka iz Austrije.

Rolanda Stielera, voditelja odjela za zakup poslovnih prostora u SUPERNOVI Hrvatska, raduje veliko zanimanje za ovaj projekt u Zadru. „Činjenica da smo u trenutku početka gradnje preko 70 % ukupnih prodajnih površina već iznajmili atraktivnim zakupnicima pokazuje da koncepcija SUPERNOVE u Zadru ima svijetlu budućnost. Stvaramo moderno mjesto trgovanja na kojem će se moći optimalno predstaviti kako regionalni, tako i u međunarodnim okvirima vodeći maloprodajni trgovci i marke.“

SUPERNOVA Zadar nalazi se u Zagrebačkoj ulici, sjevernoj prometnici koja vodi na autocestu A1 dok se do centra za samo 5 minuta vožnje automobilom brzo i udobno dolazi iz samog centra grada. Posjetiteljima će na raspolaganju stajati više od 1.500 besplatnih parkirnih mjesta. Povezanost s javnom prometnom mrežom osigurana je autobusnim stajalištem u neposrednoj blizini.

„SUPERNOVA Zadar je simbol filozofije našeg poduzeća ili sveobuhvatnog razvoja u Hrvatskoj s visoko kvalitetnim maloprodajnim nekretninama. Na taj se način projekt realizira prema najnovijim ekološkim standardima, dok su neophodni koraci u smjeru certifikacije već poduzeti. Kao arhitektonskog partnera za ovaj futuristički projekt pridobili smo renomirani arhitektonski ured Domenig Wallner“, naglašava hrvatski direktor grupacije SUPERNOVA, gospodin Grgur Jolić.

Shopping centar SUPERNOVA Zadar razvija austrijska grupacija m2, koja sada već više od 11 godina realizira visoko kvalitetne trgovačke nekretnine u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj. Pritom se područje djelatnosti poduzeća proteže od akvizicije zemljišta i projekata, preko realizacije i iznajmljivanja pa sve do dugoročnog upravljanja nekretninama kroz Center Management. Ime SUPERNOVA predstavlja u Sloveniji i Hrvatskoj uspješne specijalizirane trgovine i trgovačke centre, koji se odlikuju optimalnim lokacijama te uravnoteženom i internacionalnom mješavinom zakupnika.

Osnovni podaci

Adresa: Zagrebačka Ulica, Zadar

Otvorenje
:  jesen 2010. godine

Površine:  zemljište: 74.000 m²,  shopping centar: 38.000 m²

Trgovine
:  90

Parkirališna mjesta
:  1.530

Ključni zakupnici
:  Spar, Peek&Cloppenburg, Humanic, Müller, NewYorker, Deichmann, Benetton, S.Oliver, Douglas…

Podaci za kontakt
:

SUPERNOVA Zagreb
Afirmacija Mursa d.o.o.
Škorpikova 24 /4
10090 Zagreb
Hrvatska

Tel: (+385) 1 / 6290-940
E-mail: office@supernova.hr

SUPERNOVA Leasing Department
E-mail: leasing@m2.co.at

SUPERNOVA press
E-mail: press@m2.co.at