akcija-kuna-za-hajduka_hnk-hajduk-i-carlsberg-croatiaCarlsberg Croatia i HNK Hajduk unaprijedili su ugovor o sponzorskoj suradnji te s Hajdučkim pivom, novim pivskim brendom namijenjenim isključivo Dalmaciji, najavili zajedničku akciju “Kuna za Hajduka”

Dugogodišnju globalnu strategiju ulaganja u vrhunski nogomet, Carlsberg je prošle godine realizirao i u Hrvatskoj ostvarivanjem sponzorske suradnje s HNK Hajduk.

Nastavak ovog uspješnog partnerstva na današnjoj su konferenciji za novinare potvrdili Sergey Donchev, predsjednik Uprave Carlsberga Croatia, i Marin Brbić, predsjednik Hrvatskog nogometnog kluba Hajduk s ugovorom kojim dodatno unapređuju dosadašnju uspješnu suradnju, ističu iz ove pivovare.

Tim su povodom najavili i zajedničku akciju “Kuna za Hajduka” kojom, kako kažu, navijačima omogućuju neposredno sudjelovanje i doprinos radu kluba. Tako će navijači sa svakom kupljenom litrom Hajdučkog piva doprinijeti s jednom kunom stvaranju fonda kojim će raspolagati HNK Hajduk.

Akcija “Kuna za Hajduka” odvijat će se na području cijele Dalmacije za vrijeme trajanja sezone od 18. srpnja do 31. prosinca 2012. godine, dok nastavak akcije slijedi od 1. travnja 2013. godine do kraja sezone, nakon čega će se evaluirati postignuti rezultati zajedničke suradnje i definirati okviri nastavka iste.

“Zadovoljstvo mi je što smo s našim partnerima iz Carlsberga osim novog ugovora o sponzorstvu osnažili suradnju i kroz zajedničku promociju novog proizvoda – piva Hajdučko, dio prihoda od kojeg će ići klubu. Hajduk će taj prihod ulagati u razvoj našeg igračkog kadra i stoga pozivam sve navijače i prijatelje Hajduka da podrže naš Hajduk uz ovaj novi, ‘hajdučki’ proizvod iz Carlsberga”, istaknuo je predsjednik HNK Hajduk Marin Brbić.

“S ciljem jačanja prisutnosti u Dalmaciji, nedavno smo lansirali Hajdučko pivo čiji okus odgovara preferencijama Dalmatinaca i njihovom idealnom pivskom užitku. I dok komunikacijom odražava prepoznatljiv hajdučki duh, suština ovog brenda nadilazi samo značenje njegova imena jer ćemo dio profita od prodaje Hajdučkog usmjeravati u dobrobit lokalne zajednice koja naravno podrazumijeva i dugoročnu suradnju s HNK Hajduk. Vjerujem da će na ovaj način Hajdučko pivo u pravom smislu riječi opravdati svoje ime u Dalmaciji”, dodao je predsjednik Uprave Carlsberga Croatia Sergey Donchev.