milšped-knjaz milos-midiKompanija Milšped je početkom veljače proširila obim svog poslovanja i počela suradnju sa Knjaz Milošem, jednom od najvećih kompanija za proizvodnju prirodnih mineralnih voda i bezalkoholnih napitaka.

Ugovorom o poslovnoj suradnji dvije renomirane kompanije definirani su partnerski odnosi, kao i poslovna suradnja između kompanija koja će se zasnivati na distribuciji robe, skladištenju, međunarodnom transportu i carinskom posredovanju, priopćila je kompanija Milšped.

“Našom flotom prevozimo robu na više od 3.000 lokacija u Srbiji, pri tome čineći svakog korisnika zadovoljnim. Pored pomenutih poslova, za potrebe Knjaz Miloša organiziramo i međunarodni transport prema željenom paritetu isporuke, kao i usluge carinskog posredovanja za potrebe uvoza i izvoza. Od početka suradnje sa Knjaz Milošem, Milšped je svoj broj radnika uvećao za više od 200 ljudi”, navodi se u priopćenju kompanije Milšped.

Cilj poslovne suradnje je zadovoljenje zahtjeva kupaca za efikasnom i pravovremenom isporukom koja će osigurati i očuvati visok stupanj kvaliteta proizvoda, adekvatnu zastupljenost na tržištu, na zadovoljstvo svih potrošača, stoji u priopćenju. (plutonlogistics.com)