Od ove godine ekskluzivni distributer francuskog proizvođača alkoholnih pića i specijalnog koktel asortimana Marie Brizard et Roger International za Hrvatsku je Badel 1862., izvijestili su iz hrvatske tvrtke.

Pritom navode kako potpisani ugovor osigurava francuskom proizvođaču partnera s velikim iskustvom te jakom i razgranatom distributivnom mrežom, a što će omogućiti kvalitetnu i efikasnu distribuciju njihovih proizvoda.

Badel 1862 distribuirat će Marie Brizard likere za koktele, ali će u ponudi imati i bezalkoholne sirupe za koktele, koji se mogu koristiti i za pripravljanje drugih napitaka.

Marie Brizard et Roger International je francuski proizvođač alkoholnih pića osnovan 1755. godine. Francuska kompanija je specijalizirana za proizvodnju alkoholnih pića i pića na bazi bilja, voća i začina, a koja su nezamjenjiva u koktelima.

Asortimanom Marie Brizarda Badel 1862 strateški ojačava svoju ponudu proizvoda te zaokružuje cjelinu odgovarajući na potrebe tržišta u HoReCa kanalu prodaje, navode iz Badela.

Marie Brizard distribuira svoje proizvode u 120 zemalja svijeta, a proizvodi preko 230 milijuna boca godišnje.