29.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 12:53
Tržišne komunikacijeTisak uručio glavnu nagradu sretnom dobitniku povodom 50. rođendana

Tisak uručio glavnu nagradu sretnom dobitniku povodom 50. rođendana

TISAK plus d.o.o, član Fortenova Grupe d.d., najveći maloprodajni lanac kioska s više od 850 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, ove godine obilježava 50 godina svog postojanja. Tisak kiosk u svojoj jubilarnoj godini odlučio je zahvaliti kupcima na povjerenju dugom već pola stoljeća te podijelio 50 slavljeničkih nagrada.

U rujnu je organizirao nagradnu igra pod nazivom “50 nagrada za 50 slavljeničkih godina” s glavnom nagradom automobilom Peugeot 208 te 49 vrijednih nagrada kao što su električni romobil, bicikl, mobiteli i brojne druge vrijedne nagrade.

Predsjednik uprave Tiska, Tomislav Bagić, uručio je u petak, 11. studenog, ključeve automobila Peugeot 208 dobitniku Aleksandru Juzbašiću iz mjesta Dvor, te se zahvalio svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri. “Tisak uvijek nagrađuje vjernost kupaca, ne samo kroz ponude koje kontinuirano stvaramo, već i kroz ovakve prilike. Želimo da im kupnja na prodajnim mjestima Tiska bude ugodna, da razvijaju osjećaj povjerenja i da im Tisak bude mjesto gdje mogu obaviti sve što im treba uz najkvalitetniju uslugu i proizvode”, istaknuo je Bagić čestitavši pobjedniku.

Za osvajanje neke od vrijednih nagrada bilo je dovoljno na bilo kojem prodajnom mjestu Tiska, u razdoblju od 5. rujna do 2. listopada obaviti kupnju u iznosu od minimalno 30 kn/3,98 € i prijaviti se putem SMS poruke.

“Izuzetno sam sretan, ovo mi je prvi auto i stvarno je poseban. Sviđa mi se u svakom pogledu, osobito žuta boja. Još jednom želim se zahvaliti Tisku na nagradi i svima koji su sudjelovali u organizaciji nagradne igre, kao i dragim ljudima iz Holetić automobila koji su mi pokazali sve i pomogli u daljnjem korištenju i vožnji”, izjavio je Aleksandar Juzbašić, dobitnik glavne nagrade.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Stanić za kontrolni paket Bihaćke pivovare izdvojio nešto više od pola milijuna eura

Sukladno realiziranoj cijeni kompletna vrijednost Bihaćke pivovare je nešto manje od 2 milijuna KM Svjetlan Stanić preuzeo je nešto više od 50 posto dionica Bihaćke...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...