Trgovački lanac Tommy otvorio je dva nova prodajna mjesta – maximarket u Imotskom, na adresi Blajburška ulica 135 te maximarket u Puli, na adresi Koparska 64. Oba dućana suvremeno su i funkcionalno opremljena kako bi kupcima pružila poseban doživljaj kupovine.

Površina korisnog prostora maximarketa u Imotskom je 1.200 četvornih metara, a ponudu ovoga prodajnog mjesta karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, pri čemu je nužno istaknuti ponudu gastronomije, mesnice, voća i povrća i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

Kupcima je na raspolaganju veći broj parkirnih mjesta, a u maximarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.

I u ovoj prodavaonici, kao i u cijeloj prodajnoj mreži Tommyja, nudi se niz dodatnih usluga i pogodnosti za kupce. “Maximarket u Imotskom je nova investicija i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost naše kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji. Ovom prigodom zaposlili smo više od 30 novih radnika, što je posebno važno u ovim specifičnim gospodarskim okolnostima kada je svako novootvoreno radno mjesto od iznimnog značaja”, poručuju iz ovog trgovačkog lanca.

Površina korisnog prostora pulskog maximarketa, trećeg prodajnog mjesta ovog lanca u Istri, je 1.000 četvornih metara, a u njemu je također moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže. Novo prodajno mjesto zapošljava 20 novih radnika, a prigodom otvaranja Tommy je kao društveno odgovorna tvrtka donirao financijska sredstva Centru za rehabilitaciju Veruda Pula, kako bi potpomogli djelovanje te institucije kao dijela lokalne zajednice.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!